Najboljša metoda, ki topi odvečne kilograme

Sonce je že ogrelo ozračje, tako da prav paše se malo 'pomartinčkati', kajne? Toplo sonce in daljši dnevi pa nakazujejo tudi na to, da se približuje poletje in z njim stavek: "Pred poletjem moram shujšati" ali pa: "Sezona kopalk se bliža, jaz pa imam vsaj pet kilogramov preveč".

BODY SUP: Trening za povečano kalorično porabo in čvrst trebuh

Se odločate, katere aktivnosti bi se lotili to poletje? Kaj če bi se letos preizkusili na supu. Ampak mMalo drugače. Uporabite ga za ta odličen trening, ki bo učvrstil jedro.

Video: 5 top vaj za moč in čvrsto telo

Z vajami boste okrepili in učvrstili postavo in se hkrati znebili nezažljenih maščobnih oblog.

Kaj se zgodi z vašim telesom, ko prenehate z vadbo?

Kaj se zgodi z vašim telesom, ko prenehate z vadbo in kaj narediti, da bomo spet na konju – v petih pogostih situacijah.

9 preverjenih načinov, kako zmanjšati maščobo okoli pasu

Ne gre le za izgled, maščoba, ki je je preveč in se širi okoli notranjih organov, znatno poveča tveganje za nastanek resnih obolenj. Naslednjih 9 stvari oz. navad zato le pridno vključite v svoj vsakdan.

Nasveti za poletno nego las

Poleti so lasje izpostavljeni žgočemu soncu, na morju pa tudi slani vodi, kar jih dodatno izsuši. Poletna nega je zato nujna, da zagotovimo zdrave in sijoče lase.

Se sprašujete, kako boste vedeli, da ste dehidrirani, če vas na to ne opozori žeja?

Brez hrane lahko živite nekaj časa (odvisno od vaših 'zalog za hude čase'), nekaj dni brez vode pa bi bilo dovolj, da se poslovite od tega sveta.

Recept: Citrusna detoks voda

To poletje ne bo šlo brez zdrave citrusne detoks vode, ki jo lahko pripravimo popolnoma sami doma. Je izjemno zdrava in osvežilna.

Priporočamo

Imate socialno fobijo?

Hrana z nizkim GI (glikemičnim indeksom), ki bo pomagala stopiti maščobe

Zakaj vsako leto tako težko skočim v kopalke?

10 poletnih superživil, ki si jih lahko privoščite vsak dan

Svetleči kondom razkrije spolno prenosljive bolezni

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.