Petit Bateau - oblačila za srečno otroštvo

19. 10. 2010

Ko gre za otroška oblačila, je Petit Bateau ena od najbolj zanesljivih znamk: enostavni kroji, super mehki materiali in čudoviti modeli v igrivih barvah. Pri Petit Bateau so namreč prepričani, da tudi otroška oblačila lahko prispevajo k udobnemu, srečnemu in igrivemu otroštvu, ki si ga zasluži vsak otrok.

Ljubka trgovinica na Starem trgu

V prenovljeni trgovina Lili&Roza na Starem trgu 30 v Ljubljani vas čaka pestra izbira oblačil za vaše malčke francoske modne znamke Petit Bateau.

Petit Bateau v svoji kolekciji nudi celotno linijo oblačil in spodnjega perila za otroke vseh starosti in za njihove starše.

Najvišja možna kvaliteta izdelkov, združena s francoskim šarmom in ovita v pravšnjo ceno, to blagovno znamko dela edinstveno na svojem področju.

'Petit Bateau s polnimi jadri'

Podjetje Petit Bateau je bilo ustanovljeno v Franciji že daljnega leta 1893, s svojo bogato zgodovino pa vedno znova pričara sladke spomine srečnih otroštev in z vetrom v hrbet potuje iz generacije v generacijo.

Del bogate ponudbe si oglejte v fotogaleriji.

Nagradna igra

Pridružite se nagradni igri s Petit Bateaujem, ki podarja 26 mehkih spalnih vreč za miren in udoben spanec vašega malčka. Končna zmagovalka pa bo svojega dojenčka lahko oblekla v trgovini Petit Bateau v vrednosti 300 EUR.

Z malo truda je lahko nagrada vaša!