Vadba z otroškimi vozički v naravi

28. 4. 2011

Aktivna Mamica pripravlja že drugo leto vadbo z otroškimi vozički v naravi za mamice od enega meseca po porodu. Letos lahko izbirate med več lokacijami in termini vadbe, ki jih vodijo usposobljeni AM vaditelji za optimalno oblikovanje vaše postave ter posluhom za delo z otroki.

Vadba z otroškimi vozički je prava zdrava odločitev za vas, saj se vadba izvaja v naravi, deluje preventivno, izboljšuje medosebne odnose in prispeva k pozitivnem mišljenju.

Spoznali boste vsaj 100 različnih vaj, med drugim tudi vaje z vozičkom, vaje za krepitev jedra, vaje z lastno telesno težo in s pripomočki.

Priporočamo, da na vadbo samo prinesite:

  • vodo (3 x 0,5)
  • armafleks ali deko za izvajanje vaj in kobacanje otroka
  • igračo za otroka,druge pripomočke za otroka.

Takšna vadba ima tudi značilne koristi, kot so znižanje krvnega tlaka, zmanjšanje telesne teže, zmanjšano sproščanje insulina, predvsem pa boste vplivali na zmanjšanje tesnobnosti in napetosti. S tem boste preprečili razvoj srčno-žilnih bolezni, ki so eden izmed najpogostejših bolezni pri mladih mamicah.

Izboljšajte svojo vitalnost, zmanjšajte možnost za poškodbe, sprostite in nasmejte se z nami!

Aktivna Mamica.si vam omogoča cenovno dostopne vadbe ter celovit sistem za izboljšanje vašega dobrega počutja in kakovosti življenja. Prisotnost otroka na vadbi vam omogoča, da ni potrebno iskati varuške. Tako privarčujete na času in na denarju.

Otrok je vedno pod budnim očesom mame in usposobljenega AM vaditelja. Dobra ura sproščujoče rekreacije poteka 50 do 70 minut v objemu narave, na svežem zraku in prijetni družbi, da vas napolni z novo energijo za nove podvige.

Vadba z otroškimi vozički bo potekala širom Slovenije (Ljubljana, Maribor, Bled,..) od maja do konca septembra v dopoldanskih in popoldanskih terminih.

Preverite vaše najbližje zbirno mesto na www.AktivnaMamica.si/Lokacije. Ob prijavi na vadbo prejmete DARILO – brezplačni tedenski prehranjevalni program. Izkoristite izjemen 5 EUR kuponski POPUST (najdete ga v fotogaleriji) in se prijavite na www.AktivnaMamica.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri