Klopce ljubezni po Sloveniji: ste jih že odkrili? Dodajamo zemljevid in nekaj najbolj priljubljenih! #klopcaljubezni #benchoflove

Klopce ljubezni po Sloveniji: ste jih že odkrili? Dodajamo zemljevid in nekaj najbolj priljubljenih!  #klopcaljubezni  #benchoflove (foto: DDD)
DDD
6. 5. 2021

Po slovenskih vrhovih, tistih bolj dostopnih in obljudenih, so na razglednih točkah v zadnjem času zrasle prav posebne klopce, ki še dodatno ustvarjajo romantično atmosfero. 

Klopi so vedno bolj priljubljene tudi na družbenih omrežjih in za navdih vam ponujamo nekaj romantičnih objav na Instagramu. Torej, kam jo boste mahnili po najlepšo fotografijo ljubezni?

Le 19 krajev v Sloveniji ima na zanimivih razglednih točkah nameščene klopce ljubezni, romantične točke pa najdete vse od Bohinja, Bleda do Lendave in Velike Planine.

klopceljubezni.si
Poglejte si zemljevid klop'c ljubezni.

Gre za lesene klopi s silhueto srca na naslanjalu, ena izmed najbolj obiskanih pa je klopca na Vogarju z razgledom na Bohinjsko jezero. Prvo klopco ljubezni je dobila tudi pomurska regija na razgledni točki v Lendavskih goricah.

Anja

Vogar, ljubezen nad Bohinjem

Kliknite, kako se je ekipa aktivni.si imela na Planini Vogar.

DDD

Velika Slivnica, romantika nad Cerkniškim jezerom  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bled, Slovenia (@bledslovenia)

Velika Osojnica, srček nad Bledom

DDD

 Planina nad Vrhniko, kliknite na naš izlet na "vrhniško Šmarno goro".

Velika Planina uradna stran

 Velika Planina, zvezda Instagrama 2021

Novo na Metroplay: "To so osnovni stebri zdravja" | Nina Dušić Hren