Cene Prevc z izbranko dahnil usodni "da": oglejte si prve fotografije njune čudovite poroke

11. 5. 2024
Deli

Cene Prevc in njegova Julija Patricija sta skočila v zakonski stan!

Že dolgo se je šušljalo, da se bo naš "orel" Cene Prevc kmalu poročil. Govorice je pred tremi tedni sprožil župnik Martin Golob, ko je na svojem Instagram profilu namignil, da se Cene pripravlja na pomemben dogodek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martin Golob (@golobmartin)

Kot kaže so govorice bile resnične! Na portalu Metropolitan pojasnjujejo, da je Cene svojo dolgoletno ljubezen, Julijo Patricijo Novak, popeljal do oltarja v čudoviti slovenski cerkvi, obdajali pa so ju najbližji prijatelji in družina. Med povabljenimi ni manjkalo niti znanih obrazov, med njimi je bila tudi priljubljena pevka Maja Keuc, ki je veseli dogodek delila v svoji Instagram zgodbi. Objavila je ganljiv trenutek, ko je mladoporočenec Cene svojo nevesto ponosno nosil iz cerkve, medtem ko so ju navzoči veselo pozdravljali in v zrak metali cvetje.

posnetek zaslona/Instagram zgodba Maja Keuc

28-letnik, ki je bil v preteklosti znan predvsem po svojih dosežkih v smučarskih skokih, je v zadnjem času bolj aktiven na področju gostinstva, saj je nedavno prevzel lokal Pr' Homan v Škofji Loki, kjer upa, da bo gostil mnoge srečne trenutke, podobne današnjemu.

posnetek zaslona/Instagram zgodba Maja Keuc

Preberite več na Metropolitan.si