Porazov ne prenaša najbolje: tako se je po koncu tekme obnašal užaljeni Cristiano Ronaldo (VIDEO)

27. 3. 2024
Deli
Porazov ne prenaša najbolje: tako se je po koncu tekme obnašal užaljeni Cristiano Ronaldo (VIDEO) (foto: Profimedia)
Profimedia

Zvezdnik je šokiral oboževalce s svojim obnašanjem po koncu tekme.

Včeraj se je v Stožicah odvijal pravi športni spektakel. Več kot 16 tisoč gledalcev je v živo spremljalo nogometno tekmo med Slovenijo in Portugalsko, karte za omenjeni dogodek pa so bile razprodane v nekaj minutah. Številni navijači so se udeležili tekme zato, da bi videli portugalskega zvezdnika Cristiana Ronalda. Ob njegovem obnašanju na tekmi pa so bili povsem šokirani.

Slovenija je tekmo zasluženo dobila z rezultatom 2:0, Ronaldo pa poraza ni sprejel najbolje. Nogometni zvezdnik se je pritoževal nad vsako odločitev sodnika iz Bosne in Hercegovine, poroča Metropolitan. Že v prvem polčasu je zahteval enajstmetrovko in kopico prekrškov, med odhajanjem na odmor je delivca pravice na vsak način želel prepričati, da je sprejel nekaj za Portugalsko škodljivih odločitev.

Toda vrhunec njegovega neprimernega obnašanja je sledil po koncu tekme, ko je potolčeni zvezdnik kot blisk zdrvel z zelenice. Ob tem si je hkrati vzel trenutek, da je dosegel vrhunec svojega prostaškega obnašanja. Cristiano Ronaldo naj bi ob robu igrišča namreč pokazal celo sredinca! Slovencu! In to sploh ne nogometašu, marveč nič krivemu četrtemu sodniku Dejanu Balažiču, ki je tako ali tako celotno tekmo spremljal z roba igrišča.

Ni kaj, morda je res zvezdnik, a hkrati je tudi zelo slab poraženec in užaljena primadona, ki se tudi pri skoraj štiridesetih na igrišču še vedno obnaša kot razvajen otročiček, ki zajoka vsakič, ko mu mama vzame igračo ...

Preberite več na Metropolitan.si

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ