Aktualno Promocijsko sporočilo

Huawei Pura 70 Pro prepriča z dizajnom in kakovostjo fotografij

5. 6. 2024
Deli
Huawei Pura 70 Pro prepriča z dizajnom in kakovostjo fotografij (foto: Huawei)
Huawei

Huawei Pura 70 Pro ni le estetsko privlačen pametni telefon, temveč prava mojstrovina mobilne tehnologije. S svojo vsestranskostjo in izjemno kakovostjo mobilne fotografije močno prekaša sebi podobne naprave.

Robustnost in kakovost izdelave sta že dolgo časa sinonim za Huaweijeve pametne telefone višjega razreda, vendar so tokrat naredili še korak naprej. Z utrjenim steklom Kunlun Glass druge generacije, ki izjemno dobro ščiti zaslon pred razbitjem in praskami, so poskrbeli, da je vaš telefon v vsakem trenutku pripravljen na vse. Brez skrbi ga vzemite s seboj kamorkoli, saj je ohišje zaščiteno po standardu IP68, kar pomeni, da je odporno proti vodi in prahu. 

Med posebnostmi novega pametnega telefona je njegova izrazito sodobna oblika, ki prepriča tudi največje estete in obenem zagotavlja prijetno rokovanje, k čemur pripomorejo oglata boka ter 2.5D ukrivljena površina zaslona. Da pa je uporaba Pura 70 Pro še prijetnejša, poskrbijo odlično optično tipalo prstnih odtisov pod zaslonom in pa gumba, nameščena višje na desnem boku ohišja. 

Piko na i celovitem oblikovanju s sprednje strani dajejo lepo zaobljeni vogali in z zadnje strani lično oblikovana trikotna izboklina z objektivi zadnjih kamer. Poleg oblike vas bo navdušil 17,2-centimetrski (6,8-palčni) zaslon OLED s briljantnim prikazom barv, visoko svetilnostjo 2.500 kandel in prilagodljivo hitrostjo osveževanja med 1 in 120 herci. 1.440-herčno prilagajanje svetilnosti zaslona hkrati zagotavlja, da motečega utripanja ne bodo občutili niti najbolj občutljivi.

Huawei

Huawei se je ponovno odločil za vgradnjo lastnih procesorjev, gre za procesor Kirin 9010, ki zagotavlja odlične zmogljivosti, povezljivost in brezhibno delovanje aplikacij. Da z uporabo telefona nikdar ne boste imeli težav, so mu vgradili nadpovprečno velika pomnilnika, tako tistega za hranjenje datotek kot delovnega, ki je odgovoren za nemoteno delovanje številnih sočasno odprtih aplikacij. Še ena lastnost, ki pogojuje zadovoljstvo uporabe, je življenjska doba baterije. Presenetilo vas bo, koliko časa zdrži velika baterija in kako hitro jo nato ponovno napolnite, bodisi z močjo 100 vatov preko kabla bodisi 80 vatov brezžično. Zaradi učinkovite rabe energije v kombinaciji s hitrim polnjenjem sodi Huawei Pura 70 Pro med tiste telefone, ki vas nikoli ne presenetijo z obvestilom o skorajšnji porabi energije.

Najpomembnejše smo pustili za konec. Nov pametni telefon krasi vsestranska in kakovostna mobilna fotografija, ki zopet premika meje mogočega daleč naprej. Predstavljajte si, da ujamete vsak trenutek v popolni jasnosti, ne glede na pogoje. Sijajne nočne fotografije, ki razkrivajo lepoto teme, so zdaj na dosegu roke. Glavna kamera Ultra Lighting navdušuje s svojo fizično spremenljivo širino zaslonke, ki omogoča izjemno prilagodljivost in osupljive rezultate v vseh svetlobnih pogojih. Ne glede na to, ali ste v mestnem središču ali na podeželju, bodo vaše fotografije vedno očarale.

Navdušenci nad makro fotografijo bodo zagotovo uživali v kameri z optično povečavo, ki omogoča zajemanje najmanjših podrobnosti s kristalno jasnostjo. Toda prava čarovnija se skriva v tehnologiji Ultra Speed Snapshot, ki omogoča ostre in jasne posnetke predmetov v gibanju, celo pri hitrostih do 300 kilometrov na uro. Ne zamudite nobenega dragocenega trenutka, naj bo to divja vožnja ali spontani trenutek, vaš svet bo vedno ujet v popolnosti.

Huawei

Zasluge, da s kakovostjo fotografij nikdar ne boste razočarani, ne glede na težavnost svetlobnih razmer, gredo tokrat 50-milijonski glavni kameri in 48-milijonski kameri s tri in pol kratno optično povečavo, katerih predstavo nadgrajuje 12,5-milijonska kamera z ultra širokim kotom.

Huawei Pura 70 Pro ni edini izdelek vizije »Fashion Forward«, olepšate ga lahko z različnimi vrhunskimi pametnimi urami Huawei Watch Fit 3, Watch 4 Pro Space Edition, žensko različico Watch GT 4 ali športno zapestnico Huawei Band 9, ki je kot ena redkih, sposobna spremljati in analizirati spanje. Vse nove Huaweieve nosljive naprave obenem odlikuje, da jih zlahka povežete z vsemi telefoni, na katerih tečeta operacijska sistema Android ali iOS.