Aktualno Promocijsko sporočilo

Jesenski oddih v Termah Sveti Martin

21. 9. 2023
Deli
Jesenski oddih v Termah Sveti Martin (foto: Terme Sveti Martin)
Terme Sveti Martin

Čeprav nas sonce še vedno greje, narava počasi že spreminja svoje barve. Poletna vročina se je umirila, zato lahko jesenski čas izkoristimo za potovanje z našimi najbližjimi. Če si želite oddiha v oazi miru, ki hkrati ponuja aktivno preživljanja prostega časa, ga boste zagotovo našli na severu Hrvaške. 

Večkrat nagrajene Terme Sveti Martin v osrčju Medžimurja so idealna destinacija za vse, ki si želite doživeti čarobnost trenutka, ko narava svoja poletna oblačila zamenja za jesenska. Razvajanje v wellness resortu, izleti v naravo in zdrava lokalna prehrana so pravi recept za sproščanje.

Svežina nedotaknjene narave

Medžimurje na skrajnem severu Hrvaške s svojo idilično pokrajino že od nekdaj privablja ljubitelje narave. Še posebej lep je jesenski čas, ki poživi naravo z zlatimi, rumenimi in rdečimi listi, prijetne temperature pa ustvarijo vzdušje, ki vabi k raziskovanju. Sprehodi ob reki Muri in med vinogradi so prava terapija za dušo, saj se tako lahko odmaknete od vsakodnevnega vrveža in pozabite na stres. Tamkajšnja pokrajina ponuja ogromno možnosti za sproščujoče in aktivno preživljanje prostega časa za vso družino. Raziščite Medžimurje na dveh kolesih, preizkusite se v vadbi joge in meditacije in se sprostite v termomineralni vodi bazenskega kompleksa Temple of Life v Termah Sveti Martin. 

Terme Sveti Martin
Zeleni gozdovi vabijo na družinske izlete peš ali s kolesom.

Sprostite se v prvem Healthness resortu v Evropi

Medžimurske terme so prava destinacija za uravnovešanje telesa in duha, saj sledijo inovativnemu Healthness konceptu za ohranjanje zdravja. V Beauty in Wellness centru se lahko prepustite ekskluzivnim tretmajem, masaži z eteričnimi olji, vstopite v savno ter si privoščite poživitveno ledeno kopel. Za obiskovalce so pripravili ponudbo Active & healthy, ki vključuje zdrav samopostrežni zajtrk ter večerjo z bogatim izborom tradicionalnih in lokalnih specialitet. V ponudbo sta vključena tudi izlet z vlakom ali Hop on Hop off avtobusom in najem kolesa za tri ure. Baterije si boste zagotovo napolnili z vadbo joge, mindfulness meditacijo in z detox dihalnimi vajami.

Terme Sveti Martin
Preizkusite se v vadbi joge in se sprostite v termomineralni vodi.

Lokalno, domače, zdravo

Tudi na področju kulinarike v resortu postavljajo nove standarde. Iz lokalnih ekološko pridelanih živil ustvarjajo prave poslastice za brbončice in med gosti spodbujajo zdrave prehranjevalne navade. Mesec september je posvečen jabolkom, po katerih slovi Medžimurje in ki jih obožujejo tudi jeleni – maskota medžimurskih term. Odlična sveža jabolka prihajajo z družinske kmetije Hažić, ki je znana tudi po okusnem vinu in domačih sokovih.

Terme Sveti Martin
September je posvečen jabolkom.

Če iščete popoln kraj za pobeg od stresnega vsakdana, so Terme Sveti Martin odlična destinacija za jesenski odklop. Izkoristite še zadnje tople poletne sončne žarke in občudujte prihod jeseni v idiličnem Medžimurju.