Bo Jure kos zadnjemu izzivu?

Bo Jure kos zadnjemu izzivu? (foto: borotalco - družina Marolt (zasebni arhiv)) borotalco - družina Marolt (zasebni arhiv)
19. 6. 2019

Pa smo prispeli do zadnjega izziva z družino Marolt. Jure in Tjaša sta v šestih tednih opravljala različne izzive ter se preizkušala v takšnih in drugačnih vlogah. V preteklih video izzivih smo tako lahko videli, ali je Tjaša kos matematičnim ugankam in ali zna Jure speči jajce na oko. Tjaša je svoje tri izzive že opravila, zadnji pa še čaka Jureta. Tokrat bo moral dokazati, da je super očka in nagajivo Višnjo preobleči.

»Evo, da ti vrnem s podobno mero za tisti izziv z uspavanjem – ti moraš pa Višnjo preobleči, čim hitreje in brez pretiranega ugovarjanja. Zamisli si, da se nam nekam mudi, mala je pa še v pižami,« je Tjaša zastavila nov izziv za Jureta.

Jure sicer ni bil najbolj navdušen nad svojim zadnjim izzivom: »Zakaj pa ne more it kar v pižami? Pri otrocih tega nikoli nihče ne opazi. Ampak ni problema, roke gor, ušesa skupaj, štumfke na noge pa sva pripravljena, ne vidim prevelikih težav v tem.« V spodnjem videu preverite, ali je res brez težav opravil izziv.

Jure je z odliko opravil še svoj zadnji izziv. Družina Marolt je tako dokazala, da je kos vsem nalogam, ki jih prinašata starševstvo in vsakodnevno življenje z navihanima deklicama. Pri vseh podvigih so Tjašo in Jureta spremljali izdelki Borotalco, ki so poskrbeli za dolgotrajen občutek svežine v vseh situacijah. Po pestrih izzivih pa za konec sledi zabavnejši del – končno lahko sodelujete v nagradni igri in se potegujete za zabaven dan v Termah Čatež v družbi Maroltkov. Preverite, kako na Juretovem Instagram profilu

BOROTALCO POSKRBI ZA BREZSKRBNO PREMAGOVANJE IZZIVOV

Če želite tudi vi brezskrbno premagovati svoje izzive v družbi izdelkov Borotalco, odgovorite na spodnje vprašanje in se potegujte za paket Borotalco.

NAGRAJENKA JE: Zdenka M.

Izdelki Borotalco nam v zmagovalnih trenutkih stojijo ob strani in zagotavljajo brezskrbnost, saj nam ni treba razmišljati, ali nas bo izdal neprijeten vonj. Dezodoranti Borotalco zagotavljajo učinkovito in dolgotrajno delovanje s pomočjo edinstvene formule z delci mikrotalka, zaznamuje pa jih nežen in brezčasen vonj, ki bo v vas zagotovo obudil igrive spomine iz otroštva.

Bi želeli preživeti dan, poln vodnih vragolij, z družino Marolt? Hitro obiščite Instagram profil Jureta in sodelujte v nagradni igri. Za vse novosti o izdelkih Borotalco pa poiščite na Facebook strani Borotalco Slovenija.