Izziv z družino Marolt: Se je Jure znašel med gredicami? (VIDEO)

Izziv z družino Marolt: Se je Jure znašel med gredicami? (VIDEO) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
21. 5. 2019

Kljub muhastemu vremenu smo že krepko zakorakali v pomladne dneve, ki jih številni izkoristijo tudi za urejanje gredic svojih vrtov.

Če želite, da vas v prihodnjih mesecih vaš vrt razveseli s svežo domačo zelenjavo in drugimi plodovi, bodite pozorni na pozne spomladanske pozebe, ki bi lahko uničile vrtnine, novo posajene sadike pa pridno zalivajte, da se bodo njihove korenine prijele v zemljo.

Pri mladi družini Marolt iz Novega mesta je skrb za vrt Tjašina naloga, tokrat pa se bo v vrtnarskih opravilih preizkusil Jure.

Tjaša mu je namreč predala svojo vrtnarsko opremo in ga v sklopu izzivov Borotalco napotila na vrt.

»Prvi Juretov izziv je bil zame precej lahka izbira. Kar naj se malo matra na vrtu, da ne bo mislil, da vse, kar imamo na krožniku, zraste kar samo od sebe,« je povedala.

Kako se je Jure spopadel s to nalogo, pa preverite v spodnjem videu.

»Še največ problemov sem imel z obutvijo in orodjem. Sicer sem pa rojen vrtnar, motika pa je moja nova najboljša prijateljica. Štihajmo do onemoglosti!« se je po opravljenem izzivu pošalil Jure.

Kljub malce premajhnim Tjašinim čevljem se je Jure dobro znašel na vrtu in si prislužil oceno prav dobro. Regratovi cvetovi, ki jih je v zemljo skrbno položila mala Višnja, sicer verjetno ne bodo vzklili, zagotovo pa se bo celotna družina že čez nekaj tednov lahko sladkala z domačimi jagodami.  

Preverite tudi: Izziv, ki ga je Jure postavil Tjaši.Kaj pravite, ji je uspelo?

Jure in Tjaša Marolt že od leta 2014 navdušujeta s svojimi zapisi o družinskem življenju na blogu Ljubki nesmisel.

Prav v teh dneh pa se v sklopu video izzivov Borotalco z naslovom Kdaj dvigneš roke? preizkušata v najrazličnejših nalogah, s katerimi se soočata v svojem vsakdanu.

Pri tem ju spremljajo izdelki Borotalco, ki poskrbijo, da lahko po vsakem uspešno opravljenem izzivu zmagovalno in brezskrbno dvigneta roke.

Odgovorite na vprašanje in se potegujte za paket Borotalco!

Borotalco poskrbi za brezskrbno premagovanje izzivov.

Če želite tudi vi brezskrbno premagovati svoje izzive v družbi izdelkov Borotalco, ODGOVORITE na spodnje vprašanje in se POTEGUJTE za paket Borotalco.

Paket vsebuje: bidon, majčko, bandano in izdelke Borotalco.

NAGRAJENKA JE: Karla Č.

Borotalco Fresh - svežina pomladnih dni

Svežina pomladnih dni je ujeta tudi v izdelkih Borotalco Fresh, ki so popolna izbira za vse, ki zaradi razgibanega vsakdana iščejo dolgotrajno zaščito.

Aktivna formula z mikrotalkom, ki zagotavlja podaljšano delovanje, vpija znoj, uravnava dihanje kože ter jo pusti suho in svežo, obenem pa poskrbi za prijeten vonj.

Tako se boste lahko pri svojih opravilih popolnoma sprostili in premagali vse izzive, ki vam bodo prekrižali pot.

Za prihodnje izzive Borotalco spremljajte Jureta in Tjašo na njunih družbenih omrežjih, vse novosti o izdelkih Borotalco pa obiščite Facebook stran Borotalco Slovenija.

Več o izzivu preverite na povezavi Pridružite se izzivu z družino Marolt in osvojite fantastične nagrade!