4 x bolj prijetni praznični nakupi!

30. 11. 2018 Promocijsko sporočilo

Praznični nakupi so lahko zelo zabavni in za dušo, in ne stresni, utrujajoči, nekakšno nujno zlo. V bistvu je samo od vas odvisno, kako se jih boste lotili. Izberite zabavo, pozabite stres!  

1 Izberite dan nakupa

Prazničnih nakupov vam ni treba raztegniti na ves mesec, določite en sam dan, ki jim ga boste posvetili. In naj bo ta dan rezerviran samo za to! Če ste tip človeka, ki nakupe opravlja iz fotelja, bo ta dan morda trajal le nekaj ur, čeprav tudi brskanje po spletu zahteva svoj čas. Če stvari pred nakupom radi vidite, otipate, vonjate, pa naredite racionalen načrt, v kakšnem vrstnem redu boste obiskali prodajalne, da bo čas kar najbolj optimalno razporejen, in si tudi vnaprej zamislite, kakšno darilo boste kupili določeni osebi.

2 Sami ali v dvoje

Samo vi veste, kako se boste kar najbolje zabavali in hkrati res uspešno nakupili vse, kar ste se namenili − sami ali v dvoje? Vzemite s seboj osebo, s katero se res ujameta v dejavnostih, kakršen je nakup, si pri tem pomagata, svetujeta, se dopolnjujeta ... ali pa si privoščite čas, preživet 'v svoji družbi'. V ogledovanju uživajte v obeh primerih in izberite samo tisto, o čemer ste stoodstotno prepričani.

3 Ne pozabite si vzeti odmora

In ne nujno samo enega! Sploh če boste nakupovali ves dan. Vmes si na primer privoščite manikiro, kavo, kosilo, partijo namiznega nogometa ... karkoli vam srce poželi in vas bo malo spočilo, vašim možganom pa zagotovilo toliko oddiha od dražljajev, da bodo v nadaljevanju lahko spet izbirali učinkovito in razsodno. 

P. S. Odmor naj ne bo prekratek, saj v tem primeru ne bo dosegel svojega učinka.

4 Plačilo brez skrbi

Da boste ob nakupih sproščeni tudi, kar zadeva finance, plačujte po meri z obročnimi nakupi! Opravite celoten nakup s svojo SKB kreditno kartico in se pozneje, brez vednosti okolice, odločite za obročni nakup! Velja za nakupe prek spleta in na vseh prodajnih mestih – doma in po svetu.
 
Vse je tako preprosto in diskretno!
Opravite nakup s svojo Visa ali Mastercard kreditno kartico z odloženim plačilom.
Ob nakupu, ki je višji od 50 EUR, prejmete SMS. Nato imate 1 uro časa, da se odločite, ali želite nakup plačati na 2 do 12 obrokov.
Minimalni znesek obroka znaša 25 EUR.
 Plačate samo strošek obroka.
Obročni nakup velja do višine razpoložljivega kartičnega limita.
Če na prejeti SMS ne odgovorite, se vaš nakup plača v celoti na predhodno dogovorjeni datum v mesecu.
 

Kako do obročnih nakupov?

Obiščite najbližjo SKB poslovalnico, da vam vklopijo storitev na vaši Visa in/ali Mastercard kreditni kartici! Več na www.skb.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri