Akademija, ki bo spremenila vaš način življenja in počutje (prava spodbuda in podpora!)

Akademija, ki bo spremenila vaš način življenja in počutje (prava spodbuda in podpora!) (foto: Fit Akademija) Fit Akademija
12. 1. 2023 Promocijsko sporočilo

Vaša novoletna zaobljuba, da boste spremenili način prehranjevanja v uravnoteženo in se redno gibali, bo lahko uresničena le, če boste o tem razmišljali na dolgi rok oz. vzeli to kot spremembo življenjskega sloga. 

Ko si obljubite, da boste v začetku novega leta – potem ko ste ob koncu prejšnjega pretiravali s hrano in vsemi drugimi pregrehami – poskrbeli za boljšo formo in počutje, morda k obljubi dodajte še, da boste tako živeli na splošno v prihodnosti – torej ne le, dokler ne izgubite odvečnih kilogramov. Le kaj se lahko bolj splača kot dolgoročna naložba vase, v svoje počutje, zdravje in posledično seveda tudi videz?

Preden začnete uresničevati zaobljubo o hujšanju, torej ozavestite, da instantne rešitve niso prave, kajti prav škoda je vloženega časa in energije, ko se bo čez čas vse vrnilo v prvotno stanje. Treba je spremeniti način življenja, in to dolgoročno: jesti uravnoteženo in kakovostno ter se res redno gibati.

Če vam za to primanjkuje motivacije, volje ali znanja, potem ko ste se ujeli v nepravilne vzorce prehranjevanja in pozabili na redno gibanje, vam bo v veliko pomoč Fit Akademija z znano slovensko osebno fitnes trenerko Patricio Pangeršič na čelu. Tu lahko najdete pravi vadbeni program, ki bo pisan na kožo prav vam, vašim željam in potrebam. 

Fit Akademija

Tudi Patricia skozi program poudarja, da morata biti način prehranjevanja in redno gibanje način življenja, in ne le del hitre rešitve, ki bo stopila nekaj kilogramov, potem pa se lahko po enem mesecu vrnemo na stare tirnice. S tem se bodo namreč vrnili tudi kilogrami, pomanjkanje energije in slabo počutje.

Potrebujete osredotočenost, usmeritev in podporo, da uresničite svoje cilje? Prijavite se na Fit Akademijo 9!

Fit Akademija ustvarja okolje, kjer boste obdani s pozitivno energijo verjeli vase in v svojo zaobljubo o oblikovanju telesa in dobrem počutju. Tu boste ostali osredotočeni na svoje cilje in jih boste tudi uresničili – počasi, a vztrajno in dolgotrajno, kot je edino prav. Za to pa poleg spodbudnega okolja potrebujete tudi načrt, podprt s strokovnim znanjem.

»Najpomembnejši korak v letu 2023 je rutina!« 

Patricia pravi, da je najbolj problematično pri uresničevanju zaobljub postavljanje previsokih in nerealnih ciljev. Ker jih ne dosežemo, obupamo. Poleg tega marsikomu primanjkuje znanja na področju prehrane in treninga, težavne pa so tudi informacije, ki jih lahko ''srkamo'' tako rekoč kjerkoli na spletu, pa niso nujno preverjene in ustrezne.

V Fit Akademiji ne iščejo ''hitrih rešitev'', ampak se skozi preverjene načine osredotočajo na postopno vzpostavitev zdravega življenja, urejene prehrane in treningov. Rezultat rutine v našem življenju pa so potem čudovita postava, samozavest in odlično počutje v svojem telesu.

Če se prijavite na Fit Akademijo, boste s skupnimi močmi in pod nadzorom trenirali, kuhali, se pogovarjali, motivirali … Tako boste v 30 dneh lahko dosegli boljšo postavo in veliko boljše počutje.
Fit Akademija

→ Pestra izbira treningov različnih težavnosti bo poskrbela, da boste trening vedno znova opravili z veseljem.

→ Z okusnimi in hitro pripravljenimi recepti boste osvojili fit način prehranjevanja ter se poslovili od škodljive in slabe prehrane.

→ Zanetili boste iskrico za boljše počutje in energijo, ki bo kot magnet privlačila pozitivne spremembe v vašem življenju.

→ Fit Akademija 9 je lahko odskočna deska v najboljše leto vašega življenja. Odskočna deska za samozavest, spremenjene navade in čudovito postavo.

Fit Akademije se je do zdaj udeležilo že več kot 45.000 Slovenk in Slovencev. Na 9. po vrsti na vas poleg treningov na BASIC IN PRO ravni, čakajo tudi trije popolnoma novi vadbeni programi:

→ CORE WORKOUT: Šibko trebušno jedro, težave s hrbtenico in slaba telesna drža so le nekateri izmed problemov, s katerimi se srečuje ogromno posameznikov. Ta vadba bo poskrbela za okrepitev trebušnega jedra, izboljšanje telesne drže in manj bolečin v križu.

→ FIT LATINO DANCE: Vadba, ki bo aktivirala mišice celotnega telesa in poskrbela za sprostitev ob energičnih latinoameriških ritmih. Pri vadbi se sprošča hormon sreče. 

→ JOGA-PILATES FLOW: Nežna, a hkrati učinkovita vadba, pri kateri se boste povezali s svojim telesom, ga razgibali s položaji joge in učvrstili s pridihom pilatesa. 

Fit Akademija

Svojim ciljem naproti se boste lahko podale v ponedeljek, 30. 1. 2023. Če ne morete začeti ta dan, lahko program opravite kadarkoli pozneje. Prijavite se TU.