PRVIČ: Aprilski Ladies night v Cineplexxu

8. 4. 2019 Promocijsko sporočilo

Knjižna zbirka Prvič je sestavljena iz štirih knjig in ta trenutek navdušuje bralce v kar 40 državah po svetu. Svetovna knjižna senzacija pa prihaja tudi na velika platna in bo v Sloveniji PRVIČ ugledala luč na enkratni ekskluzivni premieri v Cineplexxu Kranj in sicer že v PETEK, 12. aprila ob 20.00 uri!

Obiskovalke premiere se bodo razveselile revije Cosmopolitan ter druženja po filma.

Aprilski Ladies night v Cineplexxu pa bo razveselil tudi ostale slovenske ljubiteljice knjižne uspešnice. Film Prvič si bodo gledale v ČETRTEK, 18. aprila ob 20:00. Obiskovalke čaka nagradnego žrebanje in promocijski izvod revije Nova.

PRVIČ. TI ZA VEDNO SPREMENI ŽIVLJENJE.

Tessa Young je predana študentka, vzorna hči in zvesta punca svoji srednješolski ljubezni. V prvem semestru kolidža pa se Tessin varni svet poruši, ko spozna skrivnostnega in motečega upornika Hardina. Dvomiti začne v vse, kar je verjela in začne se spraševati, kaj sploh hoče od življenja. V glavnih vlogah v filmu nastopata avstralska igralka Josephine Langford in britanski igralec Hero Fiennes Tiffin, ki igrata pridno dekle in naravno lepotico Tesso Young in skrivnostnega Hardina Scotta.

Ekskluzivna premiera: 12. 4 ob 20:00 Cineplexx Kranj

LADIES NIGHT: PRVIČ (After). 18. 4. OB 20.00. Vsa Cineplexx kina.

Vstopnice na voljo preko spleta (cineplexx.si) ali na blagajni najbližjega Cineplexxa.