Božiček vas bo letos obiskal online!

Božiček vas bo letos obiskal online! (foto: promocijsko gradivo Popotovalka) promocijsko gradivo Popotovalka
10. 12. 2020 Promocijsko sporočilo

Kaj če bi letos Božiček otroke in celotno družino nagovoril preko spleta? Najprej ga je seveda treba najti, saj Božiček nima interneta in Facebooka. Mi smo ga našli in sedaj si lahko zagotovite Božička in Božično zgodbo tudi vi!

Z navdušeno ekipo Popotovalke smo se letos odločili, da polepšamo predbožične dni vsem, ki so jim šli načrti po gobe in letos ne bodo v živo pozdravili dobrega moža in njegovih pomočnikov. Le-ti namreč ostajajo doma, v Božičkovi vasici.

Ker verjetno doma ostajate tudi vi, bomo kar mi potrkali na vaša virtualna vrata in dostavili božično zgodbo z nagovorom Božička, posneto v lepi okolici in neodkritih kotičkih Cerknice. V filmu iščemo ubogega izgubljenega Božička, precej napeto bo! 

Spletna Božična zgodba

Na spletni strani Osmisli.si vse družine letos čaka prav posebna spletna Božična zgodba, v okviru katere boste prejeli: 

1) Spletni dostop do božičnega kratko igranega filma "Božiček, le kam si se nam skril?!", ki traja skupaj z nagovorom Božička in glasbeno spremljavo glasbenih skupin iz Notranjske eno uro, 

2) nagovor Božička za vso družino in

3) bonus - družinski izziv, ki ga bo otrokom v nagovoru podaril sam Božiček.   

promocijsko gradivo popotovalka

Ob prijavi boste prejeli na izbiro dva možna termina ogledov - 18. in 19. december 2020 ali 22. in 23. december 2020 ob 18.30.

Znotraj izbranega termina boste imeli za družinski ogled filma in nagovor Božička na voljo oba navedena dneva, tako da si boste ogled lahko prilagodili vaši družinski božični zgodbi.

Veseli bomo vašega nakupa vstopnice za film, s katerim boste podprli naše delovanje zavoda O(s)misli., da bomo lahko še naprej uresničevali svojo misijo: povezovati in prižigati iskrice v očeh družin po vsej Sloveniji in še dlje!

LAST MINUTE Božično zgodbo si lahko zagotovite sedaj s 60 % popusta! Ne zamudite te izjemne priložnosti in se odpravite na Božičkovo pustolovščino tudi vi!

KODA: BOZICEK60
Cena karte: 25€
Popust: 60 %