Gremo na morje – 2. dobrodelni bazar

Gremo na morje – 2. dobrodelni bazar (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
5. 6. 2013 Promocijsko sporočilo

Dobrodelni bazar Gremo na morje bo otrokom iz socialno šibkih družin v občini Grosuplje letos že drugič omogočil letovanje na morju.

Lansko leto so z zbranimi sredstvi na počitnice popeljali kar 16 otrok, letos jih želijo 20.

Bazar bo potekal v soboto, 8. 6. 2013, od 9. do 14. ure, na Adamičevi ploščadi v centru Grosuplja.

Pripravili so zelo pisan program

Ob 9. uri se prične prodajni bazar, kjer bodo prodajali izdelke, ki jih bodo donirala podjetja, vrtci, šole in ostali (celoten izkupiček od prodaje bo namenjen plačilu letovanja otrok).

Sledi lutkovna predstava vrtca Kobacaj, nastop plesne skupine, delavnica sitotiska na majice, panoramska vožnja z dobrodelno rikšo...

Tudi kulinaričnih užitkov ne bo manjkalo.

Omogočimo lepe spomine otrokom, ki si morja ne morejo privoščiti

Pomagate lahko tudi vi, in sicer tako, da po svojih najboljših zmožnostih prispevate za njihovo letovanje, z donacijo primernih izdelkov za prodajo na bazarju, neposredno donacijo sredstev, prostovoljstvom pri izvedbi dogodka.

Sredstva lahko nakažete na transakcijski račun Fundacije Drevored: 6000 0000 0254 017 pri Hranilnici LON, s pripisom "Za letovanje otrok".

Akcija podari igračo

Podarite igračo, ki je ne potrebujete več ali se ji želite odpovedati v dober namen. Podarjeno igračo lahko odložite v označen zabojnik v eni izmed enot vrtca Kekec ali prinesete na dobrodelni bazar Gremo na morje.

Več na www.drevored.si