Greste z nami na Zlato lisico?

Greste z nami na Zlato lisico? (foto: GEPA pictures/Harald Steiner) GEPA pictures/Harald Steiner
15. 1. 2016 Promocijsko sporočilo

Milka Ski Stars in spletna stran Aktivni.si podeljujeta dve vstopnici za ogled legendarnega smučarskega tekmovanja Zlata Lisica, ki bo 30. in 31. januarja v Mariboru.

Zlata lisica bo letos že 52. po vrsti in bo zagotovo privabila številne ljubitelje smučanja, ki si bodo ogledali boj med najboljšimi smučarkami na svetu, med drugimi med Laro Gut, Šarko Strachovo, Veroniko Velez Zuzulovo, Lindsey Vonn in Frido Hansdotter.

Manjkala ne bo niti Tina Maze, ki pa tokrat ne bo tekmovala, ampak bo smučarske kolegice spremljala iz ciljne ravnine. Tina, članica ekipe Milka Ski Stars, si je v letu odmora od tekmovalnega smučanja namreč zaželela nekoliko drugačen izziv. V sezoni 2015/16 belo karavano doživlja z druge strani, in sicer v vlogi novinarke, ki na izbranih prizoriščih tekem za svetovni pokal FIS beleži vtise smučark in navijačev, s katerimi je v svoji karieri, polni velikih uspehov, stkala posebno vez.

Prve letošnje nastope v vlogi nežne izpraševalke, 'The Tender Insider', je opravila že na prvi letošnji tekmi v Söldnu, kjer se je med drugim pogovarjala z Avstrijko Michaelo Kirchgasser in Francozinjo Tesso Worley, ravno pred dnevi pa je intervjuvala tudi Anno Fenninger.

Želite biti del smučarske evforije in si ogledati Zlato lisico v živo?

Pravilno odgovorite na vprašanje: V kakšni vlogi se Tina Maze letos pojavlja na tekmah svetovnega pokala FIS v alpskem smučanju?

Odgovor na nagradno vprašanje, ime in priimek, telefonsko številko in elektronski naslov do 25. januarja 2016 pošljite na naslov nagrade@adriamedia.si

Morda boste prav vi tisti srečni nagrajenec, ki bo prejel dve vstopnici za Zlato lisico in Milkin čokoladni darilni paket.

Nagradna igra traja do 25. 1. 2016.

Pravila nagradne igre so objavljena na spletni strani www.adriamedia.si

Nagradna igra je zaključena!

Nagrajenci spletnih mest Aktivni.si, Cosmopolitan.si, Govori.se in Elle.si so:

  • Rebeka V.
  • Katja P.
  • Nejc H.
  • Urška Š.
  • Jernej K.
  • Ana J.
  • Tanja Z.

Čestitamo!

Nagrajenci bodo o nagradah obveščeni po elektronski pošti.