Horoskop: To so astrološka znamenja, ki se ne bojijo slediti svojim sanjam

Horoskop: To so astrološka znamenja, ki se ne bojijo slediti svojim sanjam (foto: Profimedia) Profimedia
1. 1. 2019

Teh 7 neustrašnih astroloških znamenj ne dovoli, da jih kaj omejuje pri doseganju svojih sanj. Spadate med njih?

Neustrašen ne pomeni, da ta oseba ne pozna strahu - ampak le to, da je sposobna narediti nekaj kljub strahu. In takšni ljudje ne dovolijo, da bi jim karkoli preprečilo početi tisto, kar si želijo.

Strah nas pogosto omejuje pri nečem, kar si želimo doseči, čutiti in početi. In neustrašni ljudje so tisti, ki so hkrati tudi najbolj pogumni. Si upajo in tvegajo.

Spadate med njih?

OVEN

Ovni nimajo težav stopiti iz cone svojega udobja in neprestano počnejo stvari, ki jim predstavljajo izziv. Z vsako oviro, ki jo premagajo, postanejo nekoliko bolj neustrašni. Radi izkoristijo priložnost in tvegajo. Tudi takrat, ko izzid ni ravno to, kar so pričakovali, se trudijo naprej. Če jih je nečesa strah, poskrbijo, da ta stvar izgubi moč nad njimi.

LEV

Levi so pogumni in to je velik del njihove osebnosti, zato je neustrašnost ena njihovih najmočnejših lastnosti. Levi verjamejo v možnosti in so odločeni, da bodo dosegli cilj - četudi jih straši. Skušajo utišati svojega notranjega kritika in tiste, ki jim govorijo, da nečesa ne zmorejo. Levi se zavedajo, da so dovolj odločeni, da tem ljudem dokažejo nasprotno. Če jim ne uspe, so pa vsaj poskusili in se iz tega nekaj naučili.

STRELEC

Trik strelcev, kako biti neustrašen, je preprosto to, da izberejo srečo. Na svetu je toliko priložnosti za zabavo in odkrivanje, zato so strelci odločeni, da bodo izkusili čim več. Pogosto se slepo odločajo, včasih celo tvegajo, a se premikajo naprej in širijo svoja obzorja. Strah vpliva na njihovo srečo, zato se najraje zanj sploh ne zmenijo. Zavedajo se, da morajo spoznati in videti še ogromno - tukaj zraven pa strah pač ne spada.

ŠKORPIJON

Škorpijoni dobro vedo, da nič, kar je vredno, ne pride brez tveganja. Zato namesto, da bi bežali pred strahom, se z njim soočijo. Škorpijoni preučujejo svoje strahove in jih razčlenijo na tako majhne delčke, da ti več niso zmožni upravljati z njihovim življenjem. In ko strah obvladamo, ta več ne more imeti vpliva na to, kako delujemo in mislimo. Škorpijoni so močni in njihova moč strahu prepreči, da bi ta postal še večji. Strah že ne bo zmagal proti škorpijonu.

TEHTNICA

Tehtnice ne zanikajo, da jih je določenih stvari v življenju strah, ampak to prepoznajo in skušajo ta strah zmanjšati. Tehtnice prav tako potrebujejo podporo drugih, preden se odločijo za ukrepanje. Lahko preberejo vse knjige o samopomoči tega sveta, a na koncu se bodo morali soočiti s svojim strahom in nekaj narediti. Stvari, ki jih dosežemo, medtem ko premagujemo strah, pa včasih nosijo največjo težo. Tehtnice čutijo strah, ampak kljub temu naredijo tisto, kar želijo.

DVOJČKA

Eden izmed načinov, ki dvojčkom pomagajo biti neustrašni, je, da jim je vseeno za mnenja drugih. Dvojčki ne živijo za druge in ne bodo naredili tistega, česar ne želijo - samo zato, da bi spremenili to, kar drugi menijo o njih ali da se ne bi osramotili. Dvojčki radi počnejo velike stvari. Trudijo se, da se ne bojijo padca ali dejstva, da niso povsem popolni - dobro vedo, da se bodo naslednjič bolje odrezali.

VODNAR

Vodnarji se trudijo pustiti preteklost za seboj in ne dovolijo, da nekaj izpred mnogo let vpliva na njihovo vedenje v danem trenutku. Zavedajo se, da se oklepati preteklosti ni zdravo in nas lahko stane dobrega življenja. Če se je zgodilo nekaj groznega, ko ste poslali prošnjo za službo, to še ne pomeni, da več nikoli v življenju ne boste delali. Vodnarji razumejo, da je vsaka situacija drugačna in da če dovolimo, da strah vpliva nanjo, bo to slabo vplivalo tudi na njih. Zato izključijo strahove, ki jih skušajo držati nazaj, in se trudijo biti kar se da najboljša različica sebe.

Dobra stvar pri strahu pa je, da se ga da premagati.

Samo zato, ker vas je nečesa strah, ne pomeni, da bo strah za vedno imel takšno moč nad vami. Za začetek je dobro, da spoznamo, da se večina naših strahov ne bo zgodila in da ni nujno, da bo prišlo do najhujšega možnega konca.

Neustrašna astrološka znamenja verjamejo, da je vse mogoče in da ne obstaja nobena ovira, ki bi nam preprečila dobiti tisto, kar želimo. Če naredite napako ali se zgodi nekaj negativnega, preprosto pojdite naprej in ne dovolite, da vam strah prepreči, da dosežete svoje sanje.

Vir: yourtango.com

Preberite še:

In preverite: Vaši najhujši strahovi glede na vaše astrološko znamenje – in kako jih premagati