Jesen je odličen čas za lahkotno spa sprostitev na morju

22. 10. 2018 Promocijsko sporočilo

Hrvaška obala, predvsem Dalmacija, že dolgo ni več samo poletna destinacija, pravzaprav se je najboljše obdobje za dopust šele začelo. Ni gneče na cestah ali v mestih, temperature so prijetne, vzdušje je sproščeno in umirjeno. Prav to, kar potrebujemo jeseni.

Čudovito zeleno letovišče Punta Skala

Obiščite Falkensteiner hotel & Spa Iadera*****, ki se nahaja med dvema zgodovinskima hrvaškima mestoma – Zadrom in Ninom. Hotel leži v čudovitem zelenem letovišču Punta Skala in ima največji spa center na Hrvaškem, ki se razprostira na neverjetnih 6000 m2.

Notranji bazen, prostor za sproščanje

Poleg različnih savn, bazenov (eden z morsko vodo), masažnih bazenov ter čudovitega prostora za sproščanje in sončenje je na voljo tudi hamam (spodaj na sliki), ena osrednjih točk spa centra.

Gre za orientalski tradicionalni prostor za sproščanje, kjer boste deležni posebnega doživetja. Pestra je tudi izbira različnih postopkov, in sicer od klasičnega čiščenja obraza in masaž do postopkov zategovanja kože obraza ter pomlajevanja. Ponudba jedi prav tako nikogar ne pusti ravnodušnega.

Jesen v Dalmaciji je idealna za ukvarjanje s športom

Punta Skala pa je odlična izbira za rekreativce, ki lahko uživajo v teku ob morju, vožnji s kolesom, individualnih treningih z nagrajenim osebnim trenerjem Adrijanom Marušićem ali pa se preizkusijo v enem od športov (tenis, padel, simulator golfa, mini golf, košarka, mali nogomet, badminton, odbojka) v novem športnem centru Punta Skala. Vsak bo zagotovo našel nekaj zase. Čeprav bo že sprehod ob morju na svežem morskem zraku povsem dovolj, da se sprostite in si napolnite baterije.