Jezikovne POČITNICE: ko UČENJE postane PUSTOLOVŠČINA!

Jezikovne POČITNICE: ko UČENJE postane PUSTOLOVŠČINA! (foto: Shutterstock) Shutterstock
9. 5. 2019 Promocijsko sporočilo

Privoščite svojim otrokom najboljše počitnice! To so lahko jezikovne počitnice v organizaciji največje jezikovne šole na svetu, z odličnimi učitelji in vrhunskim programom.

Berlitz je prva jezikovna šola, ki je v Sloveniji že pred 15 leti začela organizirati KIDS CAMPS programe, saj ima Berlitz po vsem svetu bogate izkušnje z organizacijo jezikovnih počitnic. Jezikovne počitnice so kombinacija športa, zabave in učenja tujih jezikov.

V letošnjem letu bodo Berlitzeve jezikovne počitnice na dveh privlačnih lokacijah: na Krvavcu in v Piranu.

Kaj so jezikovne počitnice – Berlitz Summer Adventure Camps?

Kombinacija aktivnega pouka angleščine, športnih in družabnih aktivnosti. Poleg tega so otroci nastanjeni v idiličnem okolju, daleč stran od mestnega hrupa in nevarnih cest. Na ta način se otroci tujega jezika naučijo hitro in učinkovito in kar je najpomembneje – ob tem se zabavajo.

Zanimive in privlačne učne ure

Pouk na jezikovnih počitnicah ni niti malo podoben tistemu v šoli. Medtem ko je v šoli poudarek na delu po knjigah in učenju slovnice, je na jezikovnih počitnicah poudarek na govoru – konverzaciji. Učenje v majhnih skupinah, igre vlog in zanimive igre so metode, ki zagotavljajo, da bo učenje hkrati zabavno in učinkovito. Otroci se hitro naučijo spontane uporabe tujega jezika.

Komu so namenjene?

Jezikovne počitnice so namenjene otrokom med 7. in 18. letom starosti, ne glede na izhodiščno znanje. Programi so prilagojeni popolnim začetnikom ali otrokom, ki jezik že odlično obvladajo.

Termini počitnic:

·        7. 7.–12. 7.2019 (Krvavec)

·        21. 7.–26. 7. 2019 (Piran)

·        4. 8.–9. 8. 2019 (Krvavec)

·        4. 8.–11. 8. 2019 (Krvavec – 7-dnevni camp)

·        18. 8.–23. 8.2019 (Piran)

Ne zamudite spomladanske ugodnosti: za vpise do 31. 5. 2019 nudimo 50 € popusta na redne cene.


Za več informacij obiščite www.jezikovne-pocitnice.si ali pokličite na 080 23 36.

 

 

Značke: Berlitz