Kaj o vas pove ura rojstva?

Kaj o vas pove ura rojstva? (foto: Profimedia) Profimedia
24. 8. 2022

Če berete horoskop, vas bo zanimalo tudi, kaj lahko o sebi izveste iz ure, ob kateri ste se rodili. 

Rojeni ob prvem svitu (med 4:00 in 6:00)

Ljudje rojeni ob zori so zelo vztrajni. Izzivi jih ne plašijo, pač pa se pogumno spopadajo z njimi. So izredno inteligentni in vajeni trdega dela, zato si nemalokrat prislužijo velik uspeh. 

Jutranji otrok (med 6:00 in 8:00)

V življenju se vam je verjetno zgodilo že kar nekaj skrivnostnih stvari, ki jih ne znate pojasniti. Vaše misli so zbrane in jasne, kar je še posebej dobro v stresnih situacijah. Ste tudi strastni zapravljivci in radi poudarite svoje močne plati. To je odlično, vendar ne pozabite okrepiti tudi šibkih. 

Med zajtrkom (med 8:00 in 10:00)

Ste središče in duša vsake zabave! Imate dober občutek za ravnovesje med prijatelji, družino in partnerjem, na poti pa vas vedno spremlja sreča. Po drugi strani večkrat sprejmete impulzivne odločitve in dovolite, da vam negativnost zamegli pogled. 

Pred kosilom (med 10:00 in 12:00)

Na vaši pot vas vedno spremlja uspeh, ne glede na to česa se lotite. Lahko izberete katerikoli poklic in hobi, pa boste v njem dosegli zelo veliko. Ljudje vam zavidajo način, na katerega se spopadate z življenjem in vaš bister um. 

Rojeni opoldne (med 12:00 in 14:00)

Čudovitega videza, inteligentni, sprejemate dobre odločitve - tako bi vas lahko opisali z nekaj besedami. Obožujete potovanja, pa naj bodo to službena ali še bolje iz užitka. Po naravi ste izjemno ljubeči, kar so vam zagotovo že povedali. 

Popoldne v času malice (med 14:00 in 16:00)

Ste na svet prijokali ravno ob popoldanski skodelici kave? Potem so vam na kožo pisani poklici, ki se vrtijo okrog denarja: računovodja, bančni uslužbenec, finančni svetovalec ... Edina past je, da se ljudje, rojeni v tem času, lahko zapletejo v pravne težave. 

Pozno popoldne ali na večer (med 16:00 in 18:00)

Imate izjemen čut za odgovornost in življenje se za vas po poroki lahko zelo spremeni (na bolje). Radi izbirate službe, ki ne omejujejo vaše kreativne plati in izjemnih komunikacijskih spretnosti. V delu s strankami ste lahko precej uspešni. 

Večeren otrok (med 18:00 in 20:00)

Ljudje vas opišejo kot izjemno družabno osebo in tudi sami to potrjujete, ko ne želite biti velikokrat sami. Ni vam težko najti družbe in navezati stika, na prvo mesto pa vsekakor postavljate družino in prijatelje. Pravzaprav prijatelji zasedejo prvo mesto, zaradi česar vas mama občasno okara. 

Pred večernim počitkom (med 20:00 in 22:00)

Ste se rodili ravno v času mamine najljubše nadaljevanke? Potem imate velik smisel za kreativnost in umetnost. Večni optimizem in izpopolnjevanje vaših spretnosti vas iz hobija pripeljeta do profesionalnega ukvarjanja s tem, kar imate radi. 

Čas za spanje (med 22:00 in 12:00)

Prekinil ste nočno tišino, a to o vas ne govori, da imate težave s spanjem, pač pa da ste zelo pragmatični in prizemljeni. Vaša dejanja vas vedno vodijo v pravi smeri in včasih pravo pot pokažete tudi komu drugemu. 

Polnoč (med 12:00 in 2:00)

Ste zelo inteligentni in znate misliti hitro, zato dobro reagirate tudi, ko vas kaj preseneti. Imate veliko željo po avanturah, zato imate vedno rezervirano kakšno letalsko karto, med poklici pa izbirate tiste, ki se tičejo medijev. 

Ko vsi trdno spijo (med 2:00 in 4:00)

Vsi vas poznajo kot večnega optimista in velikega ljubitelja hrane. Pa ne kakršnekoli, ste namreč gurman, in to radi pokažete. Zato je zelo verjetno, da imate delo v restavraciji ali se kako drugače ukvarjate s hrano. Lahko se pohvalite s kar nekaj trdnimi odnosi. 

Vir: stylecraze