Kako pripraviti popoln piknik - v treh korakih!

6. 7. 2018

Vreme preteklih 14 dni morda ni ravno najbolj poletno, ampak mi se ne damo in vztrajamo pri preživljanju prostega časa v naravi, kar pomeni, da tudi pikniki ostajajo v programu! Oglejte si, kako slabo vreme s popolnim piknikom prežene blogerka Tamara.

Tamara s prijateljico Natalijo ustvarja na blogu Our way everyday, kjer na na zabaven in iskren predstavljata nore dogodivščine in vsakdanje norčije.

Preverite njune nasvete za poletno doživetje in druženje v naravi, kjer v okviru nagradnega natečaja s Skazo iščeta navdih za popoln piknik.

Nekaj nasvetov, da se na pikniku lahko popolnoma sprostite in uživate s prijatelji:

1. Čim manj kompliciraj!

Tako pri iskanju lokacije, izbiranju oblačil in pripravi hrane. Še posebej pri pripravi hrane.

2. Za naslednji nasvet pa pokukujate na Tamarin blog ali si oglejte zabaven video!

Najina definicija popolnega piknika

"Za naju je popoln piknik tisti, ki ga preživiš v družbi svojih najljubših oseb.
Takrat namreč ni pomembno, kakšno je zunaj vreme, kaj je na mizi in kaj imamo oblečeno. Pomembno je samo to, da si obkrožen z ljudmi, ki jih imaš rad, in da ta čas druženja maksimalno izkoristiš."

Preveč embalaže, premalo prostora?

"Ena izmed simpatičnih rešitev, kako se izogneš preveliki količini plastike in druge embalaže na piknik je izdelek podjetja Skaza, in sicer Pick&Go set plastičnih skled, pribora, kozarcev, stojala za kozarce, krožnikov in cedila.

Stvar, ki je nama pri setu najbolj všeč - vse posode se zlagajo ena na drugo, potem pa se jih spne skupaj s trakom in zadeva je popolnoma enostavna za prenašanje. To pomeni, da ti ni treba iti desetkrat v avto in nazaj, iskat vse jedi."

IZDELKI SKAZA


Odlična rešitev za pravljično in zabavno doživetje v naravi je hitro sestavljivi 15-delni piknik in kamping set Pick&Go. Spretno zloženi in sestavljeni  kozarci, krožniki, pladenj, posoda, vmes še komplet jedilnega pribora in cedilo.

Vse je pripravljeno, da lahko shranite in postrežete najljubše jedi, kar bo navdušilo vašo družbo. Pa tudi vas, le vrvico zategnete in že je vse zloženo, pospravljeno! Za seboj ne boste pustili naravi neprijaznega odtisa, kajti Pick&Go je narejen iz materiala na bio rastlinski osnovi, narejeni iz sladkornega trsa.