Mami, kam greva danes?

17. 3. 2014 Promocijsko sporočilo

Mesec marec je mesec žensk in je mesec mamic. Da ga bodo mamice s svojimi malčki lahko kar najbolje proslavile, so v hotelih LifeClass Portorož pripravili posebno doživetje.

Oddih z mamico bo popoln pobeg pod sončne žarke in zdravo razvajanje ob morju. Na morju namreč v enem dnevu vdihnemo okoli 10 milijard delcev, ki zdravilno vplivajo na dihalne poti, bronhije in pljuča, zato bo »vozičkanje« ob morju zdravo in sproščujoče.

Sprehod ob morju vpliva tudi na povečanje koncentracije; če se nadihamo morskega zraka, ponoči bolje spimo, morska sol pa deluje kot antiseptik in antihistaminik, zato zavira alergijske reakcije.

Morski zrak vsebuje veliko negativnih ionov, ki uravnovešajo raven serotonina – hormona sreče v telesu in spodbujajo k globokemu in pravilnemu dihanju, krepijo imunski sistem, izboljšujejo koncentracijo, zmanjšujejo nespečnost, depresijo, glavobol in utrujenost.

Modra barva in gledanje v daljno morje pozitivno vplivata na oči, kopanje in čofotanje v bazenih z morsko vodo pa spodbuja funkcije organov (jetra, ledvice, koža), ki izločajo iz telesa škodljive snovi.

LifeClass

hotelih LifeClass vedo, kaj potrebujejo mamice, zato so jim za piko na i v posebnem paketu Oddih z mamico pripravili wellness razvajanje, kjer jih čaka ali protistresna masaža obraza, glave in dekolteja ali pa tajska protistresna masaža hrbta. Paket vključuje tudi kavo in »otroški kapučinko« ter rogljiček ob obali.

Če potrebujete še bolj pestro dogajanje, vas bosta nedvomno pritegnila piranski Akvarij in zabava v igralnem parku22. marca pa se bo v portoroškem Avditoriju odvila tudi gledališka predstava Kdo je Vidku napravil srajčico.

LifeClass