Sodeluj v NAJ popotniškem izzivu tega poletja z Mercatorjem in osvoji lepe nagrade!

15. 6. 2018

Koliko ljudi je potrebnih, da urednico Cosmopolitan.si, urednico Elle.si in postavno blogerko pošljejo na drugo stran Evrope? Kot izgleda veliko! Pomagate pa lahko tudi vi in domov odnesete lepo nagrado.

Poletje je čas dopustov, počitnic in sprostitve. In kaj je bolj zabavnega in sproščujočega kot potovanje?! Mi trdimo, da le redko kaj!

Zato smo v  sodelovanju z Mercatorjem pripravili zanimiv poletni potovalni izziv, ko bomo sredi julija tri izjemna dekleta poslali na krajše potovanje po evropskih mestih. Dekleta bodo svoje dogodivščine na poti sproti fotografirale in snemale ter jih na koncu vsem nam predstavile v videu in fotoreportaži.

Ko smo se odločali, kam naj jih pošljemo, smo ugotavljali, da so velike evropske prestolnice že precej dobro poznane vsem. In morda manj zanimive. Zato smo izbrali tiste destinacije, ki jih običajni popotniki ponavadi spregledajo, pa vendar ponujajo izjemno zgodovinsko, kulturno, kulinarično in drugo pestrost. In kar je prav tako pomembno, vse destinacije imajo neposredno povezavo z ljubljanskega letališča. 

Izbrali smo naslednje možne destinacije: Bukarešta (Romunija), Sofija (Bolgarija), Tirana (Albanija), Skopje (Makedonija), Sarajevo (Bosna in Hercegovina) in Podgorica (Črna gora). 

Pomagajte nam izbrati dve destinaciji in osvojite nagrado!

V kateri dve od naštetih mest bomo poslali dekleta, je stvar vaše odločitve. Glasujte za tisti destinaciji, ki vas najbolj prepričata in se vam zdita, da bosta navdušili tudi naše popotnice. Med vsemi, ki boste oddali svoj glas, bomo izbrežali tri, ki prejmejo darilno kartico Mercator v vrednosti 20 EUR. Glasujete lahko prek obrazca na koncu članka ter na naših družabnih omrežjih. 

In kdo so naše tri popotnice?

Prvi dekleti nastopata v paru. Sta Ajda Hovnik Plešej, urednica cosmopolitan.si in Kaja Berlot, urednica elle.si. Sta strastni popotnici, radovedni gurmanki in (ne tako) tihi oboževalki slikovitih prizorov narave. Kam mislite, da bi morali odpotovati?

Druga nastopa sama. Je Katja Grudnik, študentka prava, Youtuberka in zvesta ustvarjalka bloga Viva la Vida. Je zgovorna ljubiteljica rdeče šminke, okroglih uhanov in seveda, potovanj. Smo omenili, da govori kar pet tujih jezikov? Kam naj odpotuje?

Katja Gruden

Ampak ... saj niste mislili, da bo za dekleta tako lahko, kajne?

V prihodnje ne pozabite slediti našim objavam na Facebooku aktivni.si, Cosmopolitan Slovenija in Elle Slovenija, saj boste dekletom že čez dva tedna zastavljali zabavne izzive, ki jih bodo mogle na svoji poti obkljukati.

Sicer pa ... z malo sreče lahko poletite tudi vi!

V vseh Mercatorjevih trgovinah namreč od 14. junija do 26. septembra poteka nagradna igra, ki vam lahko priskrbi dve brezplačni letalski vozovnici za eno od 22 potovalnih destinacij Adrie Airways. In možnosti za zmago je kar precej, saj bo nagrajenih in izžrebanih kar 250 parov!

Kaj morate storiti, da se potegujete za vozovnice?

Ob hkratnem nakupu za 10 EUR ali več in hkrati vsaj enega označenega izdelka Moje znamke prejmete na računu v Mercatorju izpisano kodo, ki jo z vsemi zahtevanimi podatki vpišete na kupon, ki ga prejmete in oddate pri blagajni.

Nagradna igra poteka od 14. junija do 26. septembra v vseh prodajalnah Mercator. Žrebanje bo potekalo v juliju, avgustu in oktobru. Več o nagradni igri in natečaju si preberite na njihovi spletni strani. 

Fotografije: osebni arhiv