Načrtujte leto 2019 pametno!

Načrtujte leto 2019 pametno! (foto: Organicer (zasebni arhiv)) Organicer (zasebni arhiv)
3. 1. 2019 Promocijsko sporočilo

Načrtovanje še nikoli ni bilo tako enostavno in priročno. Štirje mladi podjetniki iz Gornje Radgone so namreč razvili pametni rokovnik Organicer, ki ponese klasično načrtovanje na višjo raven. 

Sestavlja ga fizični planer in spremljajoča aplikacija, ki s pomočjo QR kod prepozna zapis in ga prenese na vaš mobilnik. S svojim Organicerjem si tako lahko z enim klikom olajšate načrtovanje vsakdana, sledite svojim navadam, zastavite cilje in jih uresničite.

organicer

Fizični rokovnik ima podobo klasičnega planerja z modernim umetniškim izgledom. Vsak mesec poleg unikatne grafike, sledilnika navad, prostora za nove ideje in zastavljene cilje, vsebuje tudi celomesečne preglede ter tedenske urnike, ki so razdeljeni v polurne razpredelnice med šesto uro zjutraj in pol deseto zvečer. Prav tako imate za vsak dan v mesecu na voljo pol strani prostora za zapiske ter dnevni seznam za opravila. Na zadnjih straneh rokovnika najdete dodatne strani za zapisovanje seznama kontaktov, daril, knjig in filmov. Nenazadnje pa rokovnik vsebuje tudi motivacijske misli, ki vzpodbujajo kreativnost in dajejo zagon za uresničevanje vaših ciljev.

Organicer je sestavljen iz dveh delov:
  • fizičnega planerja
  • aplikacije

Slednja s pomočjo QR kod prepozna zapis in ga prenese na vaš mobilnik. 

organicer

Mlada ekipa, ki jo sestavljajo David Sovec, Ines Mulec, Saša Šegula in Nika Starovasnik, so oktobra letos svojo idejo predstavili na Kickstarterju in v 35ih dneh zbrali dvakrat toliko prednaročil, kot je bil zastavljen cilj. Če želite novo leto 2019 načrtovati bolje in prijazneje, si lahko svoj Organicer zagotovite na spletnem mestu www.myorganicer.com/shop po ceni 39 EUR.

organicer