Največja slovenska spletna drogerija zdaj brez poštnine!

Največja slovenska spletna drogerija zdaj brez poštnine! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
20. 11. 2013 Promocijsko sporočilo

Konec gneče v nakupovalnih središčih, iskanja zadnjih kosov najbolj priljubljenih omejenih izdaj linij dekorativne kozmetike in prenašanja nakupljenega v prtljažnih vašega vozila. 

Zamenjajte nepotrebne stroške in živčno nakupovanje z enostavnim klikom miške iz udobja vašega naslanjača.

Največja slovenska spletna drogerija, ki je pred kratkim kot največja spletna drogerija vstopila tudi na hrvaški trg, od zdaj brez poštnine za vse nakupe nad 15 € in 24 urno dostavo.

Več kot 5.000 trendovskih, kozmetičnih, dekorativnih, negovalnih, svežih, ekskluzivnih proizvodov, široka izbira prehranskih dopolnil, vse za nego vaših malčkov in posebna kategorija samo za moške.

Brez omejitev brskajte po zares širokem asortimentu kozmetičnih, negovalnih in dekorativnih proizvodov, medtem pa jih lahko uvrstite na listo želja, podarite v lepo zavitem paketu ali pa si jih preprosto sebi privoščite, ker zaslužite najboljše.

"Veseli smo, da nam je s pomočjo dobrih poslovnih partnerjev in izjemno uspešnega poslovanja v zadnjem letu uspelo našim kupcem ponuditi še enostavnejše nakupovanje v največji slovenski spletni drogeriji. Verjamemo, da smo slovenskim potrošnikom dokazali, da je spletno nakupovanje varno in da se spletni trgovci držimo svojih obljub. Pri nas imamo namreč vse izdelke dejansko na zalogi in jih ob naročilu do 12. ure dostavimo že naslednji dan dopoldne. V kratkem bomo svoj asortiment še razširili z nekaterimi najboljšimi svetovnimi blagovnimi znamkami in omejenimi izdajami, ki bodo na voljo samo pri nas, prihaja pa tudi posebna božično-novoletna ponudba," je povedala Tina Grbac, vodja Click2Chic.

Dobrodelni Click2ChicAnina zvezdica, Click2Chic

Vabimo vas tudi, da v času pred božično-novoletnimi prazniki skupaj z Click2Chic pomagate tistim, ki pomoč potrebujejo. Tudi letos bodo skupaj z Rdečim Križem obdarili več kot 100 otrok iz socialno ogroženih družin, sredstva pa bodo namenili tudi Anini Zvezdici.

"Ponosni smo na projekt Anina Zvezdica, prva kozmetična izdelka pod to blagovno znamko in dejstvo, da lahko tudi mi aktivno sodelujemo v pomoči socialno ogroženim. Vabimo vas, da z nakupom izdelkov tudi vi prispevate svoj delež, saj bomo ves denar od nakupa teh dveh izdelkov v obliki svojih izdelkov namenili Anini Zvezdici," še dodaja Tina.