Pridružite se humanitarni akciji Narišimo nasmeh na obrazih otrok

Pridružite se humanitarni akciji Narišimo nasmeh na obrazih otrok (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
26. 11. 2014

Društvo Kameleon Slovenija skupaj z mladimi prostovoljci že tretje leto zapored pripravlja humanitarno akcijo obdarovanja otrok iz socialno ogroženih družin v božičnem času. Do sedaj so z vašo pomočjo narisali nasmehe na obrazih preko 2000 otrok!

V ljubljanskih vrtcih, osnovnih in srednjih šolah, fakultetah in nekaterih podjetjih bodo v zato pripravljenih škatlah zbirali nove ali dobro ohranjene igrače, šolske potrebščine in sladke dobrote, s katerimi želijo tudi ob letošnjih božičnih praznikih obdariti čim večje število otrok iz socialno ogroženih družin.

Ob zaključnem dogodku projekta, ki bo potekal v soboto, 20. 12. 2014, bo otroke z darili pričakal Božiček ter njegovi pomočniki. Vsak otrok bo v dar prejel univerzalno darilo, ki bo vsebovalo igračo, šolske potrebščine ter sladko dobroto. Poleg obdarovanja bo potekal tudi bogat spremljevalni program. 

Želite tudi vi letos obdariti enega izmed otrok in mu naristati nasmeh na obrazu?
  • Pomagate lahko tako, da podarite dobro ohranjene ali nove igrače ter šolske potrebščine, katerih ne potrebujete več v za to namenjene škatle.
  • Igrače, šolske potrebščine in sladke dobrote se zbirajo tudi na naslovu Društvo Kameleon Slovenija, Dolenjska cesta 48, 1000 Ljubljana, v primeru večje količine pa se lahko dogovori za osebni prevzem.
  • Sredstva se zbirajo tudi na računu SI56 0600 0037 3015 836, sklic SI00 2014, Namen: Narišimo nasmeh na obrazih otrok.

Več o tem, kaj lahko podarite, si preberete na povezavi Kaj podariti , zbirna mesta pa so navedena na povezavi tukaj.

Naj se otroci smejijo in svet se bo smejal z njimi!