Nelipot, deodorant iz domačega lonca dveh slovenskih ustvarjalcev!

Nelipot, deodorant iz domačega lonca dveh slovenskih ustvarjalcev! (foto: SPAR) SPAR
3. 10. 2016 Promocijsko sporočilo

Ko človek izhaja iz lastnih potreb in sam marsikaj preizkusi, se dobre ideje rodijo nekje med kuhinjo in kopalnico. Nekako tako sta začela tudi Tina Štrubelj in Simon Oblak, ki sta si želela ustvariti kozmetične izdelke, ki bodo prav takšni, kot so bili v času naših babic in dedkov. V času, ko smo še vedeli, da nam lahko večino stvari nudi narava sama.

Potem sta se začela o tem veliko pogovarjati, razvijati, prebirati literaturo in nato preizkušati. Nastala je Nelipot, naravni dezodorant v kremi, ki vsebuje izključno naravne sestavine brez kakršnih koli dodatkov. Ta »bosonoga« naravna kozmetika je ustvarjena po izročilih naših babic in dedkov, ki so živeli tesno povezani z naravo.

Nelipot

V njuni kolekciji lahko izbirate med nežnim vonjem kokosa, bolj svežim vonjem limonske trave in čajevca ali čudovitim vonjem frangipanija ter bergamotke. Vse tri različice dezodorantne kreme so delane ročno in ustvarjene z mislijo na varovanje okolje.

Tina in Simon sta ena izmed 12 podjetnikov/inovatorjev, ki so bili zaradi svoje izvirne ideje izbrani za sodelovanje v novi oddaji Štartaj, Slovenija!. Oddajo bodo začeli predvajati na POP TV sredi oktobra, izdelki vseh 12 sodelujočih pa so že v prodaji na posebnih policah v megamarketih Interspar.

Interspar