Neskončni svet zabave za vse generacije

Neskončni svet zabave za vse generacije (foto: FOTO: promocijski material) FOTO: promocijski material
17. 10. 2019 Promocijsko sporočilo

Petek in sobota, 18. in 19. oktober,  bosta v BTC Cityju Ljubljana rezervirana za tradicionalni jesenski Festival nakupov in zabave.

Označite 18. in 19. oktober na svojih koledarjih, saj prihaja vikend, ko se bo BTC City Ljubljana zopet spremenil v največje mesto popustov, ki jih bo spremljala obilica zabave. Pester otroški, kulturni in zabavni program vas bo pričakal na različnih prizoriščih in bo potekal tako v petek popoldne kot tudi skozi celotno sproščeno soboto.

Super zabavo za najmlajše pripravljajo pred Dvorano A, kjer bodo malčki spoznavali pisani svet kulinarike, ki se bo prepletal s čarovnijami in uroki. Nadobudneži bodo lahko v tem posebnem kotičku prizorišča na odru spremljali kuharijo v živo, kulinarične nastope in predstave, se udeležili zabavnih delavnic, kjer bodo pekli sladkarije, izrezovali in barvali buče, ustvarjali 'halloween' tattooje in napoje … ter se podali na pot Čarovniške zanke in uganke po Dvorani A in si s pravilnimi odgovori na zastavljena vprašanja prislužili vrtenje kolesa sreče in z malo sreče osvojili praktično nagrado.

Pozabili pa niso seveda niti na zabavo za vse ostale. Kup zanimivosti boste našli v središču tako v petek kot v soboto. Na Trgu mladih vas bo pričakalo sproščeno vzdušje z jesensko 'country' zabavo, kuhano in pečeno koruzo, kmečkim biljardom in animacijo 'kladivo'. Pred Optiko Clarus bo za dobro razpoloženje skrbel DJ, katerega ritmi bodo nedvomno po zraku priplesali tudi do trga. Glasba bo popestrila tudi dogajanje v Kulinaričnem parku ('na Street Foodu), kjer si boste lahko kot vedno privoščili slasten obrok, v petek in soboto pa vas bodo z izvrstnim izborom glasbe z vinilk zabavali tudi DJi. V petek DJ Rekordman, v soboto pa DJ Kranski in DJ Džiga.

Rezervirajte si torej petek in soboto, 18. in 19. oktober, za ugodne nakupe, dobro hrano in nepozabno zabavo v BTC City Ljubljana.