V letošnjem poletju nikar ne zamudite 2. CASTLE KOLPA MUSIC FESTIVALA!

17. 7. 2019 Promocijsko sporočilo

Od 31. julija do 4. avgusta vas čaka prav posebno festivalsko doživetje s svetovno znanimi imeni, ki bo ob kakovostni glasbi ponudilo še uživanje v prekrasni naravi, hlajenje v Kolpi in bogat spremljevalni program.

Letošnji, 2. Castle Kolpa Music Festival, ki bo potekal že od 31. julija do 4. avgusta, bo res nekaj posebnega, saj se boste lahko na njem zabavali ob kar 30 glasbenih skupinah in 20 didžejih, ki prihajajo iz številnih držav sveta, seveda pa ne bodo manjkali niti vrhunski domači izvajalci. Naravne danosti prekrasne kostelske občine bodo v organizaciji Intalite, d. o. o., ki je znan po vrhunski koncertni in festvalski tehniki, tudi letos ponudile vrhunski festivalski spektakel za mlade in mlade po srcu na kar treh odrih: Dragon Stageu, Arena Experience in Odru na plaži.

Nepozabni nastopi na odrih

V sredo, 31. julija, bo prav posebna novost, predfestivalski večer, Akustični večer pod zvezdami, na katerem boste lahko slišali skupine Tabu, Društvo mrtvih pesnikov, MRFY in Fed Horses, kar bo odličen uvod v festival, za glasbene sladokusce, brez elektrike.
Že naslednji dan, v četrtek 1. avgusta, boste poleg številnih spremljevalnih dogodkov, na Dragon Stageu videli in slišali vrhunske avstralske DUB FX, slovito britansko heavy metal skupino Skindread (VB), izjemni slovenski skupini Elvis Jackson in Noctiferia, hrvaške legendarne rokerje Goran Bare & Majke in Irdorath. Na Arena Experience odru bo ta večer kraljeval razvpiti nizozemski didžej Sander Van Doorn, nastopili pa bodo še Jimmy Clash, Petar Dundov, Sasha Mikac, Arsello in drugi.
Petkov večer, 2. avgusta, bodo Dragon Stage zaznamovali nastopi domačih rok velikanov Siddharta, jamajške reggae skupine Inner Circle, slovito hrvaške Psihomodo Pop, vsem znane domače punk rok legende Pankrti, nato Multiball in Back Ivy, na elektronskem odru Arena Experience bo nastopil sloviti Jay Hardway, ob njem pa Galoski, Avadox, Saberz, Sid Cisse in drugi.

Sobotni (3. avgust) veliki finale festivalskega programa bo na glavnem odru, Dragon Stageu, pripadel sloviti hrvaški skupini Parni valjak, ameriški metal skupini Soulfly z razvpitim Maxom Cavalero (znanim tudi iz skupine Sepultura), sloviti angleški rapcore, dub, dancehall in raggea skupini Asian Dub Foundation, nato La Fanfarria Del Capitan (Argentina), Captain Morgan's Revenge in Jaja Bojz. Arena Experience pa bo gostila slovitega domačega, svetovno znanega didžeja Umeka, ob katerem bodo nastopili še Sylvain, Veztax, Wattex, TGW, Busta Row in drugi.

Dodana vrednost festivala

Kot 'camping festival' vam Castle Kolpa Music festival ponuja kampiranje ob reki Kolpi v lepo urejenem kampu in glamping vasi.

Organizacija festivala kot tudi glavni oder (Dragon Stage) bosta tudi letos prava paša za oči in v užitek obiskovalcem, saj se obeta resnično velik in profesionalen oder, kot se spodobi za vse velike skupine, ki bodo nastopile na njem, kot tudi tiste nekoliko mlajše, ki jim bo nastop na tem odru zagotovo ostal v odličnem spominu.

Na festivalu bodo na programu še monokomedije, predstave, delavnice, projekcije filmov in športne igre. Festival prav tako ponuja vrhunsko kulinariko in je ekološko usmerjen. Ponudil bo kakovostno preživet prosti čas, kjer boste lahko spoznali veliko novih ljudi ter uživali v prekrasni naravi (na voljo je tudi plaža na reki Kolpi) ob odlični glasbi na vrhunsko opremljenih odrih. 

V prodaji so poleg akcije 4 + 1 festivalska vstopnica tudi enodnevne vstopnice, zato pohitite z nakupom na povezavi www.eventim.si ali pa na pooblaščenih prodajnih mestih Eventima in na bencinskih servisih Petrola, saj je festival omejen glede obiska! Najcenejšo vstopnico za festival pa si lahko zagotovite tu

Za še več navdiha pa si oglejte ta video!