Ideje za darilo: 3 zanjo in 3 zanj!

21. 11. 2018 Promocijsko sporočilo

Spet je tisti čas v letu, ko se nas večina sooča z istim vprašanjem: kaj podariti svojim bližnjim? No, letos si ne delajte skrbi, saj smo za vas pripravili odlične ideje za darila. Predstavljamo vam 3 ideje, ki so lahko popolno darilo za prijateljico, sodelavko ali mamo, in 3, ki se jih bo razveselila moška polovica.

ONA

1. Škatla presenečenj

Pokažite ženski, ki jo obdarujete, svojo pozornost in vdanost s Tender Care setom. To je kot škatla s priboljški ... za kožo! V škatli bo našla štiri različice večnamenskih balzamov: z medom iz biološke pridelave, z vrtnico, brusnicami in borovnicami. Ob takšnem darilu bo zagotova vedela, koliko vam pomeni.

2. Ljubeča skrb

Parfumi so vedno odlično darilo! Skupaj z deodorantom s kroglico pa je to zmagovalna kombinacija. Preverite darilne sete Oriflame, ki so zapakirani v elegantne škatle, kot je Divine set ali Giordani Gold set, in jih podarite svoji ljublji ženski!

3. Obvezni izdelek za praznično naličen obraz

Če vam ne želi razkriti, kaj hoče za darilo, naj vas ne skrbi. Ta bronzer v perlicah je izdelan v Italiji in bo kmalu postal njen najljubši kozmetični izdelek. Bronzer poskrbi za pravo razvajanje med nanosom, koža pa je videti, kot bi jo poljubilo sonce.

ON

1. Set z dišavo

Dobro ujemajoča dišava za moškega čudežno deluje na njegovo samozavest in šarm. Podarite mu Eclat Homme Sport set dišave in deodoranta s kroglico v elegantni škatli. S tem darilom ne boste zgrešili!

2. Za vsak dan

Ta set gela za lase in telo ter balzama za po britju z izjemno možatim vonjem je popolno darilo zanj. Ne le, da z njim ne boste zgrešili, ampak ga bo navdušil čisto vsakič!

3. Set za nego kože

Sete za nego kože običajno podarjamo ženskam, vendar preden zavrnete ta predlog, ne pozabite, da si vsi želijo, da bi bili videti karseda najbolje, tudi moški.

Podarite mu orodje, s katerim bo to dosegel: NovAge Men set.

Če si želite še več navdihov in idej, se včlani v Oriflamov svet lepote

Značke: Oriflame