Nagradna igra KD Skladi: Izpolnite vprašalnik in osvojite polet za 2 osebi v izbrano evropsko destinacijo

2. 6. 2011 Promocijsko sporočilo

London, Pariz, Moskva, Bruselj, Madrid … in druge evropske prestolnice so (z malo sreče) le nekaj klikov oddaljene od vas. KD Sklade zanima vaše mnenje o varčevanju - za to pa ste lahko tudi nagrajeni.

Izpolnite simpatičen kratek vprašalnik in se potegujte za privlačne nagrade: 2 povratni letalski vozovnici za evropsko destinacijo po izboru, denarne nagrade, polet z balonom … Za sodelovanje potrebujete nekaj minut časa in klik klik na nekaj preprostih vprašanj. Kliknite na spletno stran www.kd-skladi.si in http://www.facebook.com/kdskladi, kjer boste izvedeli več o nagradni igri.

KD Skladi, ena vodilnih slovenskih družb za upravljanje, že od leta 1994 pomaga pri uresničevanju vaših varčevalnih ciljev. Upravljajo 17 podskladov KD Krovnega sklada in vzajemni sklad KD Delniški dohodkovni. V letošnjem letu so že četrtič zapored prejeli nagrado Trusted Brand za najbolj zaupanja vredno blagovno znamko v kategoriji Investicijske družbe in vzajemni skladi. Poleg tega je revija Moje Finance njihovega upravitelja Davida Zormana proglasila za najboljšega slovenskega upravitelja 2010.

Za več informacij o možnostih varčevanja pokličite brezplačno telefonsko številko 080 80 24, pišite na elektronski naslov nasvet@kd-skladi.si oziroma se obrnite na finančnega svetovalca na vpisnih mestih družbe KD Skladi, ki so navedena na spletni strani www.kd-skladi.si.

KD Skladi, družba za upravljanje, d. o. o., Celovška cesta 206, Ljubljana, upravlja KD Krovni sklad s 17 podskladi in vzajemni sklad KD Delniški dohodkovni. Vlagatelj ima pravico zahtevati brezplačen izvod izvlečka prospekta izbranega sklada, prospekta z vključenimi pravili upravljanja ter zadnjega objavljenega letnega in polletnega poročila. Ti in drugi dokumenti ter podatki in informacije o skladih so vlagateljem med delovnim časom brezplačno na voljo na sedežu družbe in na vpisnih mestih, v elektronski obliki pa na spletni strani www.kd-skladi.si, kjer so objavljena tudi vpisna mesta.

oglasno sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri