Naredite nekaj dobrega za sebe in otroke, ki potrebujejo pomoč

15. 12. 2010

V osebnem studiu Telodrom za oblikovanje telesa in zdravih življenjskih navad bodo v tednu pred božičem vsa zbrana sredstva podarili v dobrodelne namene.

Pomagali bodo otrokom, ki se v približujočih praznikih ne morejo veseliti bodisi zaradi različnih bolezni, pomanjkanja topline ali zaradi pomanjkanja osnovnih sredstev in hrane (Ustanova Fundacija za pomoč otrokom).

Sredstva bodo zbirali tako, da boste sami določili znesek, ki bi ga radi podarili, v zameno pa vam bodo po vaši želji svetovali o zdravi prehrani, hujšanju in oblikovanju telesa, lahko pa se boste spotili na enem najbolj učinkovitih in zabavnih skupinskih treningih "SOS" ali na jogi.

Dobrodelni teden Telodromu

1. Z vami bo svoje strokovno znanje delil Mito Šinkovec, profesionalni osebni in kondicijski trener, ki že 16 let deluje na tem področju.

Svetoval vam bo:

  • Kako učinkovito izgubiti odvečno telesno težo
  • Kako oblikovati telo
  • Kako se optimalno prehranjevati
  • Kako pridobiti motivacijo za redno telesno aktivnost in zdravo življenje
  • Kako se znebiti bolečin v križu, kolenu itd.


Poleg tega pa se boste lahko konkretno prepričali na zabavnem vadbenem programu SOS, ki presega druge vadbene skupinske programe, saj je individualen, celosten in hkrati skupinski, ki daje  motivacijo.

2. Jogo bo vodila Bojana Galun, certificirana učiteljica joge. Bojana vas bo popeljala na rob vaših omejitev skozi prakso telesno zahtevne Hatha flow joge in vas razvajala na uri Hatha joge!

Kje: V osebne studiu Telodrom v Ljubljani, Kolarjeva 45 A.
Kdaj: od 20.12- 24.12.2010

Več info glede urnika dobrodelnih aktivnosti in o naši akciji na: www.mito.simito@sinkovec.si ali 031 335 465. Predhodna najava!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri