Neukrotljiv športni duh

Neukrotljiv športni duh (foto: alfaromeopress) alfaromeopress
10. 1. 2018 Promocijsko sporočilo

Alfa Romeo že od nekdaj ustvarja modele brezčasne lepote in tehnološko naprednih rešitev, z nezamenljivim užitkom v vožnji. S Stelviom, svojim prvim SUV modelom, postavlja nov mejnik v svoji bogati 107-letni zgodovini ter ponovno združuje strast in zmogljivost. Alfa Romeo Stelvio lahko izpolni vsa, tudi najvišja pričakovanja voznikov. Ste pripravljeni na strastno vožnjo?

Neprimerljiv užitek v vožnji

Model Stelvio je ustvarjen, da se spopade z vsemi tereni ter sledi voznikovemu duhu in instinktu. Vedno zagotavlja športno in stabilno vodljivost – za to se lahko zahvali edinstvenim dinamičnim rešitvam in lahki konstrukciji.

Model Stelvio omogoča najbolj neposredno in najboljše krmilno razmerje v razredu, kar zagotavljata patentiran sistem vzmetenja Alfa™ Link in popolna porazdelitev mase v razmerju 50 : 50. Stranski del karoserije in prtljažna vrata so izdelani iz aluminija, opremljen pa je tudi z aluminijastim motorjem, ki je posebej zasnovan za zmanjšanje mase. Revolucionarni štirikolesni pogon Q4 zaokroža ponudbo neprimerljivih inovacij, ki jih je Alfa Romeo uvedla v razred vozil SUV.

Alfa Romeo Stelvio

Udobje za voznika in sopotnike

Alfa Romeo Stelvio prenaša skrivnosti italijanskega gostoljubja v svet srednje velikih prestižnih SUV vozil: njegova notranjost je ekskluzivna, okusno opremljena in elegantna. Avtomobil se ponaša z obilo prostora za potnike, da lahko uživajo v vožnji. Voznik ima občutek popolnega nadzora nad cesto, tega mu dajeta novo izbirno stikalo Alfa DNA in visok vozni položaj, ki voznika niti malo ne prikrajša za užitek v vožnji, kot se pričakuje od pravega SUV vozila.

Udobno vožnjo omogočajo dvopodročna klimatska naprava, dovršeni informacijsko-razvedrilni sistem Alfa Connect in odlični zvočni sistem znamke HarmanKardon z 8, 10 ali 14 zvočniki, odvisno od različice. Prtljažni prostor s 525 litri se lahko kosa z najboljšimi tekmeci. Ima priročna električna prtljažna vrata in z izbirnim stikalom Alfa Rotary je možnih osem različnih stopenj odpiranja.

Več o prvem SUV vozilu znamke Alfa Romeo izveste TUKAJ.