Prijavite se na #prviczrifterjem izkušnjo in preživite aktivni vikend v Kranjski Gori!

21. 11. 2018 Promocijsko sporočilo

Nov svet se začne s prvimi izkušnjami: prvim potovanjem v neznano, prvim poletom z jadralnim letalom, prvim plezanjem v skali ... To so občutki, ki poženejo kri po žilah in dajo občutek, da smo resnično živi. Smisel življenja odkrivajo v gibanju in neprestanem raziskovanju vsega, kar nam narava lahko ponudi. In to želijo odkrivati znova in znova. Več prvih dogodivščin in izzivov. Predvsem pa več prvih izkušenj!

Dva športna navdušenca in Rifter

S projektom #prviczrifterjem sta se na aktiven dan, ki jima je pognal kri po žilah, podala Matic in Karin ter svoj dan prvič preživela s Peugeot Rifterjem.

Karin Zupanc (IG: @karin.zupanc) je mlada kineziologinja, ki naravnost obožuje naravo in šport v naravi. Če je le možno, svoj prosti čas preživi na svežem zraku, osvaja visoke vrhove Slovenije in se podaja na dolge kolesarske ture.

Karin Zupanc v svoji bojni opremi, pripravljena na izziv!

Matic Gobec (IG: @maticgobec) je vsestranski športnik, ki največ svojega časa preživi na strmih kanadskih smučiščih, poleg tega pa je velik ljubitelj adrenalina.

Matic Gobec je pripravljen na vse izzive, ki mu jih življenje predstavi.

Njun adrenalinski podvig #prviczrifterjem

Njun dan in celotno prvo doživetje #prviczrifterjem, kam ju je Peugeot Rifter zapeljal, v čem sta preizkusila svoj pustolovski duh … si lahko ogledate v spodnjem videu:

Bi tudi vi preizkusili svoj pustolovski duh?

Osvojite vikend doživetje #prviczrifterjem!

Če ste tudi vi željni dogodivščine v Kranjski Gori, kamor vas pelje Peugeot Rifter, sodelujte v nagradni igri, kjer lahko le z malo sreče osvojite aktivno vikend doživetje #prviczrifterjem!

Prijave zbirajo do 15. 12. 2018 na spletni strani Prvič z rifterjem.

Kako se prijavite na aktivno vikend doživetje #prviczrifterjem?

Prijavite se lahko vse od 9. 11. do 15. 12. 2018. Na spletni strani izpolnite vprašalnik in že sodelujete za vožnjo in aktivno vikend doživetje s Peugeot Rifterjem.

PRIJAVITE SE TUKAJ!

Sledite njihovi dogodivščini

Peugeot Slovenija na svojih družbenih profilih redno objavlja fotografije in videoposnetke #prviczrifterjem izziva in dneva, ko sta Karin in Matic presegla svoje meje. Sledite jim na Facebooku in Instagramu, morda se tudi v vas skriva želja po prvih aktivnih izkušnjah!

Naj prvič ne bo zadnjič!

#prviczrifterjem