Slovenski proizvod z visoko oceno kakovosti

22. 7. 2009

Na testu večnamenskih kuhinjskih aparatov, objavljenem v julijski številki revije VIP, ki jo izdaja Zveza Potrošnikov Slovenije, je sekljalnik Bosch MCM5510 prejel nadpovprečno oceno in bil razglašen za dober nakup, kar potrjuje njegovo kakovost ter korist za potrošnika!

Med sedmimi kuhinjskimi aparati na testu je sekljalnik Bosch MCM5510 prejel nadpovprečno oceno pri vseh ocenjevalnih kriterijih – učinkovitost, izdelava in vzdržljivost, uporaba in električna varnost.

Oceno odlično je med drugim prejel za stepanje smetane, mešanje testa, pretlačevanje, ribanje, strganje in sekljanje hrane, za kakovostna navodila za uporabo ter za izjemno zdržljivost in kakovost izdelave.

Na podlagi testa je Zveza Potrošnikov Slovenije oz. revija VIP podelila sekljalniku Bosch MCM5510 tudi znak "VIP test" - DOBRO, ki potrošnikom pomaga v bogati ponudbi istovrstnih izdelkov izbrati tistega, ki je bil na objektivnem in neodvisnem testu ocenjen kot kakovosten in dober nakup.

S tem sta bila nagrajena domače, slovensko znanje in delo, saj je sekljalnik Bosch MCM5510 plod razvoja in proizvodnje podjetja BSH Hišni aparati v Nazarjah!

Bosch MCM5510 kompaktni kuhinjski aparat je idealen pripomoček za gospodinjstvo, saj ga odlikuje vsestranska uporabnost. Hitro in kakovostno gnete, stepa, reže in seklja sestavine za vaše kuharske mojstrovine. Aparat sestavljata prozorna plastična posoda (kapaciteta 1 kg moke in dodatki - skupaj okoli 2, 1 kg testa) ter vrč s prostornino 1, 5 l. Na pokrovu je široka odprtina za varno dodajanje sestavin med samim delovanjem aparata.

Bosch MCM5510 ima dve različni nastavitvi hitrosti in funkcijo trenutnega vklopa, varnostni sistem pa preprečuje delovanje aparata, če nista pokrova na posodi ali vrču dobro zaprta. Za dobro stabilnost poskrbijo prisesalne gumijaste nožice, ki preprečijo premikanje po podlagi, različni funkcionalni dodatki za različne načine obdelave živil pa poenostavijo in popestrijo celotno kuho. V ponudbi so tudi modeli iz iste družine (MCM5520, MCM5540) s še več dodatnega pribora, za še večjo raznolikost in obseg uporabe.

Značke: Bosch MCM5510