Spektakularna predpremiera novega Audija A4

Spektakularna predpremiera novega Audija A4 (foto: mediaspeed) mediaspeed
14. 9. 2015 Promocijsko sporočilo

Audi, ki ga v Sloveniji zastopa podjetje Porsche Slovenija je pred več kot 500 povabljenimi gosti, predstavil novo generacijo modela A4 in Audi A4 Avant. Med nastopajočimi sta zablestela trenutno zelo vroča akrobata Filip in Blaž iz F&B Acrobatics, manjkala pa ni niti operna diva.

Prireditev je režiral Matej Filipčič, vodil pa Igor E. Bergant, ki je v zanimivem in simpatičnem intervjuju predstavil legendo dirkaškega športa Emanuella Pirroja, petkratnega zmagovalca dirke 24 ur Le Mansa.

Za slavnosten uvod v razkritje nove generacije vozila Audi A4, ki ga odlikujejo ostrejše linije in s tem še dodatno poudarijo športni značaj avtomobila, so poskrbeli tudi operna pevka Irena Yeboah Tiran, telovadec Sašo Bertoncelj, omenjena akrobata in DJ Shu Shu. »Nastopila sva že z različnimi glasbeniki, od Perpetuum Jazzile do Siddharte, operno petje pa vseeno vedno predstavlja nekaj posebnega. Zelo sva uživala med nastopom, ki je bil ekstremen a hkrati eleganten«, je še dodal Filip iz F&B Acrobatics, ki so ju za to priložnost povsem prebarvali v srebrno barvo.

Med povabljenimi gosti smo zasledili smučarsko legendo Bojana Križaja in smučarskega inovatorja in demonstratorja Sandija Muravca. Oba seveda prisegata na znamko Audi in njihov štirikolesni pogon quattro, ki ga s pridom izkoriščata v zimskih razmerah na gorskih cestah.

Po svečani predpremieri v Ljubljani bo novi Audi A4 predstavljen svetovni javnosti na avtomobilskem salonu v Frankfurtu. Franci Bolta, direktor znamke Audi v Sloveniji, je napovedal, da se bodo prvi kupci z novim vozilom Audi A4 lahko zapeljali že novembra letos.