Orhidelia že šesto leto zapored naj wellness

Orhidelia že šesto leto zapored naj wellness (foto: Terme Olimia) Terme Olimia
9. 4. 2015 Promocijsko sporočilo

Wellness Orhidelia je tudi letos, že šesto leto zapored, prejela naziv 'Naj wellness' v Sloveniji, v kategoriji Turizem veliki. Ocena strokovne žirije uredništva oddaje Dobro jutro, Slovenija in obiskovalcev je še dokaz več, da so na pravi poti in vseskozi en korak naprej s časom.

Wellness Orhidelia je svet prestižnih termalnih užitkov. Je kolaž izbranih luksuznih detajlov. V bazenih se skriva čudovit vodni svet, savna center pa vam bo ogrel telo in srce. Je wellness z dušo, ki gostu daje občutek, da je vstopil v nov, drugačen svet.

Wellness Orhidelia pa je tudi arhitekturna poezija očem, ki se je v letu 2009 uvrstila v ožji izbor 11 finalistov World Architecture Festivala 2009 v kategoriji »Holiday«.

Letos se ponašajo še z enim zavidljivim priznanjem, in sicer so v akciji "In your Pocket" osvojili 1. mesto v kategoriji "Best Thermal Spa in Slovenia 2015".

Laskavi nazivi so zagotovo rezultat prizadevanj celotne ekipe Term Olimia, saj vseskozi težijo k obogatitvi doživetij svojih gostov. V zadnjih letih so veliko znanja in energije usmerili v to, da postanejo prvi celoviti ponudnik selfness storitev v Sloveniji. Idejo selfnessa, novega trenda v svetu, v svoji turistični ponudbi razvijajo zato, da gostom zagotovijo več od samega razvajanja, ki so ga sicer vajeni v tovrstnih termah. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in znanjem jim želijo pokazati možne poti do samouresničitve, do vzpostavitve ravnovesja na telesni in duhovni ravni, s čemer si bodo lahko gostje zagotovili bolj kakovostno življenje – ne samo takrat, ko bivajo pri njih, temveč tudi takrat, ko so doma, v službi ...V Wellnessu Orhidelia tako sedaj že tradicionalno, vsak 3. petek v mesecu, za goste organizirajo Selfness dan.

Je svet. In je drugačen svet - Wellness Orhidelia. Raziščite ga.

Več na www.terme-olimia.com.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri