JUNAKI: odbojkar Klemen Šen je lani kot prostovoljni gasilec reševal Kras, zdaj je v prvih vrstah na poplavljenih območjih

6. 8. 2023
Deli
JUNAKI: odbojkar Klemen Šen je lani kot prostovoljni gasilec reševal Kras, zdaj je v prvih vrstah na poplavljenih območjih (foto: YouTube)
YouTube

 21-letni Ljubljančan Klemen Šen se je lani skupaj s prostovoljci iz PGD Dolnji Logatec boril z ognjem na Krasu, naslednji dan, ko je slekel uniformo, pa je nastopil na državnem prvenstvu v odbojki na mivki in zmagal. 

No, Šen, sicer član ekipe ACH Volley Ljubljana, tudi ob trenutnih katastrofalnih poplavah ni okleval niti za sekundo, takoj je oblekel gasilsko obleko in priskočil na pomoč ljudem v stiski. Na junaškega fanta z zlatim srcem so ponosni tudi v Odbojkarski zvezi Slovenije, kjer so na zapisali:  "Klemen Šen se je tudi tokrat odzval klicu na pomoč. Bravo, Klemen! "

Mimogrede - Klemen Šen je še pred nekaj dnevi na srednjeevropskem prvenstvu v odbojki na mivki v Kranju skupaj z Nejcem Zemljakom igral v finalu, kjer sta po tesnem boju in dveh izgubljenih nizih na devetnajsti točki morala priznati premoč Madžaroma Hajosu in Streli. 

Preberite še: NIJZ obvešča ljudi na poplavljenih območjih: Kako preprečiti nalezljive bolezni? Pomagajte, a pazite na svoje zdravje!