Če imate radi Dolomite, vas bo zagotovo očarala ta cenovno ugodnejša lokacija, kjer je manj gneče

9. 7. 2024
Deli
Če imate radi Dolomite, vas bo zagotovo očarala ta cenovno ugodnejša lokacija, kjer je manj gneče (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Okolica navdušuje s čudovito naravo, dodatna prednost pa so tudi ugodnejše cene in manj gneče.

Na svetu sta dva tipa ljudi: tisti, ki vse poletje preživijo na morju in tisti, ki v tem času raje skočijo v hribe. Če sodite med slednje, imamo za vas idejo za počitnice, ki vas bodo zagotovo očarale: obiščite Bjelašnico, ki je pozimi priljubljena smučarska destinacija, poleti pa ponuja nešteto drugih aktivnosti na prostem.

Bjelašnica, ki je najvišje smučišče v BiH, z najboljšimi in najbolj zahtevnimi progami, kjer je na XIV. Zimskih olimpijskih igrah Sarajevo '84 prismučal srebrno olimpijsko medaljo Jure Franko, je tudi poleti odlična izbira.

Planini Bjelašnica nekateri pravijo kar "bosanski Dolomiti", saj prav tako navdušuje ljubitelje narave. Ponuja številne kolesarske in pohodniške poti, uživate pa lahko tudi v adrenalinsko obarvanih aktivnostih, kot so vožnja s štirikolesniki, paragliding in zip-line.

Osebni arhiv

Manj gneče, ugodne cene in pristna izkušnja

Kljub temu, da je vse bolj obiskana, je Bjelašnica še vedno eden tistih prvinskih biserov, ki še niso oblegani s turisti. Destinacija je tako popolna izbira za vse, ki si želijo nekaj več miru. Ker še ni tako turistično obarvana, je tudi samo počitnikovanje veliko bolj pristno in domače.

Na svojem oddihu lahko tako spoznate prijazne in gostoljubne domačine, ki vam bodo z veseljem predstavili svoje kraje, vam povedali zanimive legende, pripravili tradicionalne jedi ali skuhali pravo bosansko kavo.

Osebni arhiv

V primerjavi s Hrvaško, Italijo, Avstrijo in Slovenijo, je Bjelašnica tudi cenovno ugodnejša in je zato odlična izbira za vsakogar, ki bi se rad izognil vrtoglavim cenam na priljubljenih destinacijah.

Kje prespati?

Hotel Nomad je nov hotel, ki združuje sodobnost s tradicijo: navdušila vas bo estetska, sodobna arhitektura, na zajtrkih, malicah in večerjah pa  bodo navdušile  tradicionalne bosanske jedi. V hotelu vas čaka tudi lokalno vino. Zvečer se lahko sprostite ob živi glasbi lokalnih izvajalcev, po aktivnostih zunaj pa si lahko privoščite tudi sprostitev v hotelskem bazenu ali savnah.

Promocijsko gradivo

Hotel Nomad ponuja najugodnejše razmerje med ceno in kakovostjo v BiH, pa tudi širše, predvsem v primerjavi s Hrvaško, Slovenijo in državami zahodne Evrope.

Poleti se v hotelu Nomad, odvisno od zasedenosti, cena nočitve za dve osebi z zajtrkom giblje okoli 100 evrov na sobo, poleg zajtrka pa vključuje neomejeno uporabo wellnessa in SPA-ja, parkirišče, brezplačen wi-fi, igre, kot sta biljard in namizni tenis. Več o celotni ponudbi hotela Nomad preberite TUKAJ.

Novo na Metroplay: "To so osnovni stebri zdravja" | Nina Dušić Hren