Brez strahu, brezskrbno surfanje je tu!

Brez strahu, brezskrbno surfanje je tu! (foto: Profimedia) Profimedia
18. 5. 2017 Promocijsko sporočilo

Predstavljaj si svet, v katerem niti za trenutek ne pomisliš, da bi lahko ostal brez interneta na mobilnem telefonu. Sanje vsakega mladostnika počasi a vztrajno postajajo resničnost. Brezskrbno surfanje bo kmalu v naši dlani.

Ob jutranji kavi, na poti, doma, v službi, med delovnim in prostim časom, tik pred spanjem, prenos podatkov na naših mobilnikih je stalnica in nujen element našega vsakdana.

Stalna dostopnost in povezanost s prijatelji in znanci se je preselila na družbena omrežja in mobilne telefone, zato si življenja brez podatkovnega prenosa ne znamo predstavljati več. Nenazadnje je to nova realnost, pred katero si je nesmiselno zatiskati oči, saj gre s tem svet beži mimo nas.

Ko ti zmanjka prenosa podatkov

Telemach

In kaj naredimo, ko podatkovnega prenosa zmanjka? Mrzlično iščemo Wi-Fi točke, da lahko prvi pogledamo nov video, prisluhnemo najnovejši glasbeni uspešnici ali le odpišemo prijatelju. Storiti pa moramo ravno obratno. Zagotoviti moramo, da nam o količini prenosa podatkov, ki nam je na voljo na našem mobilnem telefonu, ne bo več treba skrbeti. Poskrbeti moramo za popolno svobodo pri uporabi mobilnih telefonov!

Podatkovni šok, ki ga ne smeš zamuditi

Telemach

S podatkovnim šokom pri Telemachu na svoj račun končno pridemo tudi Slovenci! Mobilni entuziasti v paketu ŠE VEČ, ki velja za najbolj prodajan mobilni paket na našem trgu, vsak mesec koristijo kar 15 GB prenosa podatkov. Tistim najbolj zahtevnim pa je na voljo paket NAJVEČ s kar 50 GB, s katerimi popolna poraba interneta postane že pravi izziv! Brezskrbno surfanje po Facebooku, Youtubu, Instagramu je tako rekoč na dosegu roke.

Neomejen Wi-Fi vsepovsod po svetu

Telemach

Vse skupaj pa so pri Telemachu začinili še z rešitvijo za svetovne popotnike.  Storitev UNIFI Travel, ki je s 1. majem postala del mobilnih paketov, omogoča brezplačno in neomejeno uporabo interneta na več kot 60 milijonih lokacij po vsem svetu.

Registracija je potrebna samo enkrat, nato pa je uporaba storitve UNIFI Travel samodejna. Telemachovi uporabniki se lahko torej od visokih stroškov mobilne telefonije poslovijo, tako doma kot tudi v tujini.

Več informacij vam je na voljo na telefonski številki 080 22 88 ali na spletni strani Telemach.