Katja Grudnik se je zaljubila v Črno goro – Poglejte, zakaj!

Katja Grudnik se je zaljubila v Črno goro – Poglejte, zakaj! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
17. 8. 2018 Vir: Story

V okviru Mercatorjevega projekta Naj popotniški izziv je blogerka in ustvarjalka bloga Viva la Vida, Katja Grudnik, to poletje obiskala črnogorsko prestolnico in ujela številne fotogenične kotičke mesta.

To so utrinki z njenega potovanja, na katero je tokrat povabila tudi svoje starše!

Načrtujete za to poletje kratek oddih v naši bližini? "Če je tako, se odpravite v Črno goro, natančneje v Podgorico," pravi blogerka Katja Grudnik.

Katja je to poletje v okviru Mercatorjevega naj popotniškega izziva namreč obiskala Črno goro – deželo prijaznih ljudi in cen ter odlične hrane – in tam odkrila številne naravne ter kulturne bisere, za katere meni, da jih morate spoznati tudi vi.

3 razlogi, zakaj morate v Črno goro tudi vi:

1. RAZLOG

Katja vsem, ki si želite v Črno goro, priporoča, da ob obisku najamete avtomobil in raziščete vse naravne lepote te male države.

2. RAZLOG

Nacionalni park Lovćen je po Katjinem mnenju vreden ogleda, ne le zaradi arhitekture, ampak lokacije.

3. RAZLOG

Katja priporoča, da se med obiskom Črne gore ustavite v slikovitem mestecu Sveti Štefan in si tam privoščite kavico ali hladen koktajl z najlepšim razgledom.

Bi v Črno goro brezplačno poleteli tudi vi?

Akcija poteka v sodelovanju z Mercatorjem, ki v teh poletnih mesecih svojim kupcem ponuja prav posebno potovalno nagradno igro, v kateri bodo podelili kar 500 letalskih vozovnic.

Vse o tej akciji si lahko preberete na njihovi spletni strani.

Fotografije: osebni arhiv