Romantična potovanja za rojene v zemeljskem znamenju (bik, devica, kozorog) za leto 2013

Romantična potovanja za rojene v zemeljskem znamenju (bik, devica, kozorog) za leto 2013 (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
19. 12. 2012

Osebe, ki so rojene v zemeljskih znamenjih, so praktične in marljive, odlikuje jih zdrav razum. Predstavniki zemlje počitniške dni preživljajo umirjeno, radi imajo udobje, poleg tega prosti čas radi združijo s čim koristnim in zanimivim.

Biki se bodo v letu 2013 sproščali v hotelih nadstandardne kategorije v čistem in ekološkem okolju; device bodo na potovanjih osvajale nova znanja, kozorogi pa se bodo odpravili tja, kjer še nikoli niso bili.

Bik

Norveška – dežela udobja, kot naročena za rojene v znamenju bika, saj bodo ravno tam lahko občutili vse lepote življenja.

Bik ima zelo rad mir, tišino in lenobno udobje, še zlasti na počitnicah, na katere se po navadi dolgo pripravlja. Denar zanje začne zbirati zelo zgodaj, saj na dopustu varčevanje vsekakor ni v njegovi navadi.

Njegove visoke zahteve bodo najbolje zadovoljene v razkošnem hotelu z vrhunsko restavracijo, od katerega je največ pet minut hoje do plaže, na kateri pa seveda ne sme manjkati ležalnikov, senčnikov in drugega udobja.

Prav tako je za bika zelo pomembno, da mu počitniška lokacija ponuja estetsko zadovoljstvo. Rad vidi tako čudovito naravo kot starejše, a kakovostno zgrajene in razkošne stavbe, kakršne so na primer na Norveškem ali na Danskem.

Devica

Indija – daljna dežela, ki popotnike privablja s svojo eksotičnostjo in skrivnostnostjo. Tukaj se boste temeljito odpočili.

Device je težko prepričati, da si privoščijo oddih, saj veljajo za neutrudne deloholike, ki se jim dopust zdi predvsem potrata časa in denarja. Če pa se že odločijo za kakšno potovanje, ga skrbno in natančno načrtujejo, da ja ne bi šlo kaj narobe.

Devica se bo z veseljem odpravila kamorkoli na službeno potovanje ali pa v zdravilišče, kjer lahko oddih združi z zdravstvenimi storitvami.

Na svoje delo bo najlažje pozabila na obisku v Los Angelesu, San Franciscu ali Miamiju. Njeno pozornost bodo morda pritegnile tudi daljna Indija, Nova Zelandija, Bavarska in italijanske Benetke.

Kozorog

Jeruzalem – sončno mesto bo odprlo svoja vrata vsem popotnikom, še zlasti pa tistim, željnim nepozabnih počitnic in pustolovščin.

S čim bi resnega in k cilju usmerjenega kozoroga pritegnili k temu, da se za nekaj časa odtrga od dela in si privošči dopust? Najverjetneje s predlogom za osvajanje gorskih vrhov, na katere se še nikoli ni povzpel. Kozorogi namreč menijo, da na svetu ni lepšega in boljšega od osvajanja gorskih vrhov.

Nepozabne počitnice boste doživeli v Švici, na Švedskem in v Karpatih. Dober oddih lahko pričakujete v Egiptu, v evropskih državah pa v Belgiji, na Škotskem in v Nemčiji, kjer nikakor ne preskočite Bavarske.

Naravnost uživali boste v Jeruzalemu, v obmorskih letoviščih Sicilije in v sončni Španiji.