Sproščen in varen jesenski oddih

7. 11. 2018 Promocijsko sporočilo

Jesen je popoln čas za potovanja. Prava škoda je, če je ne izkoristimo za oddih in ponovno polnjenje rezervoarja.

Potrebujete navdih, kam bi se odpravili letos? Morda vas bo navdihnila Nina Kogej, aktivna ljubiteljica potovanj in dogodivščin, ki svoje prigode beleži na blogu Nina potuje. Nina obožuje raziskovanje krajev in trenutno se potepa po Bavarski, in sicer po Spodnji Frankovski, natančneje po jesensko obarvani nemški regiji Hassberge. Tam s svojim dragim razvajata brbončice, obiskujeta gradove (najlepše se Nini zdijo ruševine Rotenhan), občudujeta vinograde, se po okolici med drugim razgledujeta na leseni poti, ki vodi do razglednega stolpa 42 metrov nad tlemi, za piko na i pa se razvajata na hiški na drevesu. Odlična izbira za pobeg, kajne?

Verjetno pa se vsi strinjamo, da je potovanje res tisti pravi oddih, če je varno in sproščeno. Ko smo Nino povprašali, katere so tiste tri stvari, brez katerih se pod nobenim pogojem ne odpravi na popotovanje, nam je odgovorila: »Fotoaparat, telefon in debetna kartica Mastercard.« Nino zvesto spremlja priročna debetna kartica Mastercard®, zaradi katere si lahko privošči vse, kar si z družino zaželijo, saj je sprejeta prav povsod, kjer so bili. Zaradi svojega mednarodnega omrežja ji debetna kartica Mastercard omogoča predvsem varno in hitro nakupovanje prek različnih kanalov, od spleta do nakupovanja prek številnih mobilnih naprav. Uf, koliko časa je prihranila, ko je svoje oglede in prenočišča rezervirala kar z njo, medtem ko je pila kavo, obenem pa si je z enim klikom prek spleta že splanirala pot za naslednji dan … In, kar je najboljše, ves čas je imela popoln nadzor nad svojo porabo, kjerkoli in kadarkoli. Še bolj pa je bila navdušena nad njeno hitrostjo pri plačilnem pultu, ko je lahko kartico povsem brezskrbno le prislonila in brezstično plačilo v tujini je bilo opravljeno, še preden je sploh vse pospravila v svoj popotniški nahrbtnik.

Zvesta spremljevalka debetna kartica Mastercard Nini torej omogoča, da je njen odmor res nepozaben in popolnoma brezskrben.

Debetna kartica Mastercard® predstavlja popolno evolucijo v sodobnem potrošniškem svetu. Omogoča vam rešitev plačevanja z enostavnim dostopom – na vseh napravah in na vseh kanalih, tako na domačih tleh kot tudi v tujini. Udobno in varno vas bo popeljala v povsem novo generacijo spletnega nakupovanja, sprejetosti po vsem svetu, in to s popolnim nadzorom nad vašimi financami z enostavno možnostjo plačila prek različnih mobilnih naprav.

Značke: Mastercard