Radi spremljate oddajo Delovna akcija? Potem vas verjetno zanima, kaj se dogaja z Aninimi mojstri, ko ne snemajo oddaj. No, zagotovo so v svojem zasebnem življenju možje, očetje in odlični mojstri v svojih podjetjih. 

Opazili smo, da mojstri sodelujejo tudi pri zanimivih in znanih projektih. Andraž Bobnar, ki je pri Delovni akciji zadolžen predvsem za pleskarska dela, videli pa smo ga tudi v drugih vlogah, je na svojem Instagram profilu namreč objavil fotografije s prizorišča resničnostnega šova Kmetija. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @abobnar

Lahko sklepamo, da je bil del ekipe, ki je pripravljala objekte za tekmovalce in prizorišču dala podobo. Ste tudi sami opazili kakšnega mojstra pri delu? 

Voditeljica in mojstrica Ana Praznik se je medtem vrnila v glasbene vode s svojo skupino Bepop ladies, zato jo lahko vidite na katerem od koncertov ali prireditev, ki jih skupina pospremi s svojimi pesmimi. Je tudi mama prvošolke Otje, ki smo jo prav tako videli v enem od delov oddaje, ko je prišla na pomoč mojstrom. Med oddajo pa Ana pohvalno skrbi tudi za zdravje svojih mojstrov. V eni od sezon smo lahko videli zabavno tekmovanje s težo - kdo bo izgubil več kilogramov? Ker so prenavljali stanovanje v precej visokem nadstropju in ni bilo dvigala, so mojstri naredili veliko korakov in zagotovo izgubili vsaj kakšen gram, če že ne kilograma. 

Ana jih občasno preseneti z zdravo malico, kot je sadje in podobni prigrizki, da mojstri ostanejo zdravi in lahko s svojimi pridnimi rokami razveseljujejo družine. 

Kaj pa Bojan Žlebnik, prvi mož Delovne akcije? 

Najbolj nas je presenetil Bojan, ki pri Delovni akciji skrbi, da vsa dela potekajo po zastavljenih načrtih in poskrbi tudi za zabavo svoje ekipe, da je vzdušje vedno dobro. 

Tokrat se očitno podaja na malce drugačno pot. Na Instagramu je objavil fotografijo s pripisom: "Predaja kandidature za župana Komna." Bojan za župana? 😮 Njegova odločitev je požela kar nekaj čestitk, tudi Ana mu je zaželela vse najboljše. A ostaja vprašanje, kaj bo z Delovno akcijo, če Bojan postane župan? Odkrili smo le to, da so bile prijave za družine v aprilu letos odprte, zato čakamo na pomlad, ko je oddaja običajno na sporedu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bojan@zlebnik.com (@mojster_delovne_akcije)