Sejem Narava-zdravje je odprl vrata!

11. 10. 2012 Promocijsko sporočilo

Sejem Narava-zdravje, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani med 11. in 14. oktobrom, je odprl vrata!

Kot se za ta letni čas spodobi, povezuje naravo z zdravjem ter prek slogana Podari jabolko! osvešča obiskovalce k zdravemu življenjskemu slogu.

43. sejem Narava–zdravje predstavlja izdelke, dejavnosti in ekološko ozaveščene ideje za zdravo življenje ter trajnostni razvoj skozi štiri tematske sklope: Prehrana, wellness in gibanje, zdravje, eko dom in okolje.

Letošnji sejem pa bo še posebno pester, saj bo na sejmu prisotna tudi revija za srečnejše življenje Sensa, s številnimi 'srečnimi' dogodki, ki so jih brezplačno pripravili za obiskovalce sejma.

Sensina 'osrečevalnica'

V Sensini 'osrečevalnici' bodo vsako polno uro za nekaj minut po vsem sejmišču zavibrirale mogočne zvočne harmonije planetarnih gongov Mojce Morye Malek, skupaj z njo pa boste lahko izkusili tudi kratke individualne zvočne kopeli ter se seznanili s pozitivnimi učinki zdravilne glasbe na dveh skupinskih delavnicah.

Tudi sejemski vrvež lahko v Sensini 'osrečevalnici' izkoristite na svojstven način - z obiskom meditacijske sobe s Sandijem, ki ima številne duhovne darove, in kjer se boste lahko uglasili s čudovitimi vibracijami ljubezni, jasnosti, čistosti in miru.

Pridružili se boste lahko še izkusteveni delavnici s številnimi tehnikami za samopomoč z Martino Mihić in Bredo Bizjak Škof in si ogledali projekcijo filma Happy, filma o sreči, ter si pustili svetovati horarnemu astrologu Tadeju Šinku in grafologinji Jožici Leskovar.

Potekala bodo tudi Sensina predavanja: Mario Sambolec in Vesna Milinković bosta vodila predavanje Hrana in antihrana (Ali veste, kaj jeste?), skupaj z Društvom Bindu boste lahko spoznali modrost starodavnih tradicij in kultur, s Tino Stibilj pa spoznali hatha jogo.

Pozabili niso niti na najmljaše. V Sensini otroški 'osrečevalnici' boste lahko najmlajšim podarili igrivost, radovednost in nasmejanost s plesno pedagoginjo Kristino De Ventus in jih popeljali skozi pravljični svet joge.

Oglasite se v Sensini 'osrečevalnici' in se uglasite na dobro vibracijo!

Program in urnik boste našli na povezavi Sensina 'osrečevalnica'.

Foto utrinki prvega dne iz naše Sensine 'osrečevalnice'.

43. sejem narava-zdravje