Štartaj, Slovenija! 12 odličnih slovenskih produktov, 12 zgodb o uspehu

26. 9. 2016 Promocijsko sporočilo

Na POP TV prihaja Štartaj, Slovenija! Povsem nov format oddaje, v kateri bomo spremljali zgodbe 12 slovenskih podjetnikov in spoznali 12 zanimivih in inovataivnih slovenskih produktov.

Voditelj oddaje bo Matija Goljar, pobudnik podjetniškega peskovnika Ustvarjalnik, v katerem mladim svetuje in jim pomaga na poti od ideje, do izvedbe. Izdelke dvanajstih ustvarjalcev bo na zabaven in kreativen način preizkušal sovoditelj Aleš Novak.

Oddaja Štartaj, Slovenija! je nova oddaja in format, ki ga na svetu še ni bilo. V njej bomo spremljali zgodbe 12 slovenskih podjetnikov, ki so pod okriljem ekipe POP TV prejeli medijsko prepoznavnost, v megamarketih Interspar posebno prodajno polico, s tem pa edinstveno priložnost za preboj na trg, pridobivanje dragocenega podjetniškega znanja in konkretnih nasvetov.

Podprimo zanimive in inovativne zamisli!

Njihove izdelke lahko od 26. septembra spoznate  v vseh megamarketih Interspar ter jih podprete z nakupom.

Najuspešnejši avtor bo namreč dobil enkratno poslovno priložnost - šestmesečno ekskluzivno pogodbo s Spar Slovenija, medijsko podporo POP TV in komunikacijsko kampanjo s strani agencije Formitas, najuspešnejši izdelek pa bo postal »Hit produkt 2016«.

Ustvarjalce, ki navdušujejo s svojimi izdelki, si poglejte na povezavi 12 produktov, ki potrebujejo podporo vseh Slovencev in Slovenk!

In ne zamudite oddaje na POP TV. 16. oktobra ob 17.55.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri