Horoskop od 7. 9. do 13. 9. 2015

Horoskop od 7. 9. do 13. 9. 2015 (foto: Profimedia) Profimedia
7. 9. 2015

Preverjamo, kaj so nam zvezde in planeti namenili v tednu, ki je pred nami.

Oven

V ponedeljek in torek bo zaradi vpliva lune v znamenju raka povečana vaša razigranost, ki jo boste spretno uporabili tudi pri športnih dejavnostih, brez katerih boste v teh dneh težko funkcionirali. Več počitka in ležernosti sledi v nedeljo, ko se bo luna nahajala v znamenju device.

Bik

Energija lune v levu, ki vam nasprotuje, bo v sredo in četrtek poudarila agresijo in ljubosumje, ki se ga boste težko znebili brez iskrenega pogovora. Čas bo namenjen tudi rekreaciji, vendar bolj v blagi obliki, saj za konkretne športne podvige v tem tednu ne boste imeli dovolj moči.

Dvojčka

V sredo boste z vplivom lune v znamenju prodornega leva pripravljeni na akcijo, zato bodo športne dejavnosti na prvem mestu, z njimi boste sprostili odvečno energijo. Prisotne bo tudi več strasti, zato vas lahko zamika kakšen prijeten, simpatičen neznanec.

Rak

Občutljivost, ki jo boste zaradi vpliva lune v levu čutili v sredo in četrtek preusmerite kam drugam in raje poskrbite za dobro počutje in pravilno prehranjevanje. Zavedati se boste začeli, da je le ta kombinacija tista, s katero boste olepšali svoje telo.

Lev

V torek se boste razveselili priložnosti na čustvenem področju, ki jih prinaša luna v znamenju raka. Sedaj je čas, da poskrbite zase in se prenehate ozirati na zoprne opazke ljudi, ki so le nevoščljivi, tudi glede vaših uspehov na področju rekreacije in športa.

Devica

Čeprav trenutno niste v najboljši kondiciji, vas bo vpliv lune v devici v petek in soboto prisilil k gibanju, ki mu seveda sledi boljše počutje. Zbrali boste svoje misli, se posvetovali in se potem končno usmerili k svojim skrbno začrtanim ciljem, ki vas že priganjajo.

Tehtnica

Prehajate v obdobje, ko vam bo vaš videz vedno bolj pomemben, zato si boste naredili načrt, kako v čim krajšem času oblikovati svoje telo in poskrbeti za umirjen um, kar pa v petek in soboto, ko se bo luna nahajala v devici ne bo enostavno.

Škorpijon

V ponedeljek in torek boste odlično razpoloženi, saj vas bo na vsakem koraku spremljal vpliv lune v znamenju Raka, ki vam obljublja paleto zanimivih dogodkov, veliko gibanja, smeha in strasti. V soboto se bo luna nahajala v znamenju Device in poskrbela, da boste zadovoljni sami s sabo.

Strelec

Vaše misli bodo v ponedeljek in torek, ko vas bo vodil vpliv lune v raku, zmedene, zato v tem času nikar ne sprejemajte drastičnih odločitev. Boljše energije in več gibanja sledi v sredo in četrtek, ko vas bo presenečala in vzpodbujala luna v znamenju Leva.

Kozorog

Iskreni pogovori, ki jih boste deležni sredi tedna, lahko ob narobe izrečenih besedah vodijo v manjše napetosti, ki pa jih lahko sprostite s skupnimi športnimi dejavnostmi, ki vas bodo napolnile s pozitivno energijo. V petek se lahko pojavi želja po nečem zelo nenavadnem.

Vodnar

Veselje vas bo spremljalo v prvi polovici tedna in z lahkoto si boste izborili tisto, kar vam pripada. Na področju športa bo zaradi lune v znamenju Leva močno poudarjena vaša borbenost, s katero lahko dosežete čudovite rezultate in se pomaknete stopničko višje.

Ribi

Prirojena občutljivost bo v sredo in četrtek, ko se bo luna nahajala v znamenju leva, nekoliko izginila. Naleteli boste na veliko nasvetov, povezanih z rekreacijo, vendar se raje držite svoje začrtane poti, ki vas tokrat vsekakor vodi v za vas pravo smer.