Tinkara Fortuna: "Najbolj ponosna sem bila, da se nam je na odru pridružila ..." (obletnica Popstars s posebno gostjo!) FOTO

Vsi nastopajoči skupaj na odru ob stoječih ovacijah oboževalcev. (foto: Tinkara Fortuna) Tinkara Fortuna
4. 6. 2022

Postanete nostalgični, ko zaslišite pesmi skupin iz vašega otroštva? Potem vas je dogodek Popstars zagotovo ponesel nazaj v brezskrbno obdobje. Tinkara Fortuna, članica skupine Bepop, nam je zaupala, kako je sama doživela 20. obletnico. 

"Pretekli vikend je zame minil v znamenju praznovanja 20. obletnice POPSTARS in skupine Bepop. 

Eden izmed članov "posadke" je lepo v šali povedal, da večina ljudi praznuje te dni obletnice valete in mature, mi pa praznujemo 20. obletnico turneje Popstars. In res smo se počutili kot nekakšni bivši sošolci. Kljub pretečenim letom smo še vedno zelo živahni in energični na odru, predvsem pa izžarevamo zelo podobno energijo kot takrat. Smo zelo povezani in druži nas ogromno skupnih trenutkov ter spominov, ta vikend pa smo skupaj ustvarili nove v razprodani Cvetličarni v Ljubljani in na dogodku na štajerskem. 

Publika je z nami prepevala naše največje hite ter nas napolnila z neopisljivo energijo. Izredno hvaležna sem za takšne trenutke, ki me miselno in tudi fizično ohranjajo aktivno, predvsem pa mladostno.

Noro vzdušje ob ponovni združitvi skupin Tinkara Fortuna

Noro vzdušje ob ponovni združitvi skupin

Najbolj ponosna sem bila, da se nam je na odru pridružila Eva Erazem, sestra našega pokojnega Nejca, ki je istih let kot on, ko so nas izbrali v oddaji Popstars. Že na generalki sem komaj zadrževala solze navdušenja, saj je dekle izreden talent in vsem bepopkam nam je v veliko čast, da se nam je pridružila na odru. 

Ko je pred nastopom v zaodrju spoznala tudi mojo starejšo hči Tajo, sem prekipevala od sreče in ponosa ob pogledu na te mladenke, ki so del nas. Takrat sem se za trenutek zavedala, da je kljub nostalgični energiji dogodka, ki nas je za tisti večer pomladil in ponesel nazaj, sedaj leto 2022, in da smo za eno generacijo starejši, pa vendar mladim za vzor, saj še vedno sledimo svojim sanjam in delamo, kar nas veseli. 

In biti tako srečno aktiven na področju, ki ti je pisan na kožo, je velik privilegij, ki upam, bo trajal še dolgo. 

Našemu podmladku pa želim, da tudi sami sledijo svoji viziji, prepoznajo svoje poslanstvo, živijo polno ter pogumno delajo, kar jih veseli."

Tinkara Fortuna je širši javnost najbolj znana kot članica skupine Bepop, ki letos obeležuje 20 let obstoja, sicer pa je tudi srečno poročena mamica treh deklic, po izobrazbi magistrica poslovnih ved, pisateljica otroških knjig, podjetnica in predavateljica, ki v letošnjem letu zaključuje študij za NLP trenerko.

Zelo rada kuha in skrbi za družino, zadnji dve leti jo lahko spremljamo tudi v vlogi ambasadorke pri Shoppster.com, kjer v družbi ostalih znanih obrazov preizkuša različne gospodinjske in praktične izdelke.

Avtorica besedila: Tinkara Fortuna