TO bo najboljši dan v avgustu za vaše nebesno znamenje!

TO bo najboljši dan v avgustu za vaše nebesno znamenje! (foto: Profimedia) Profimedia
30. 7. 2022

Avgust se že približuje! Preverite, kateri dan v tem mesecu bo za vas še posebej dober.

Oven: ponedeljek, 29. avgust

Zadnji ponedeljek v mesecu vam prinaša zelo močno energijo, da spremenite sebe in način, kako doživljate svet. Obeta se vam pomembno spoznanje ter priložnost, da zacelite svoje rane iz preteklosti. 

Bik: petek, 19. avgust

Čas je, da odstranite ovire iz svoje poti.  Čutili boste veliko željo, da delujete v skladu s sabo in se usmerite k uresničevanju svojih ciljev. 19. avgust vam prinaša jastnost in mir, ki vam bosta pomagala v prihodnjih tednih.

Dvojčka: sobota, 20. avgust

20. avgust je super priložnost, da se osredotočite na tisto, kar si želite ustvariti; bodisi osebni projekt, odnos ali kariera. Bodite zvesti sebi in neustrašno tvegajte, ko v nekaj verjamete z vsem svojim srcem.

Rak: četrtek, 11. avgust

Obeta se vam dan, ko lahko poglobite svojo intimnost s seboj in bližnjimi. Izkoristite dan tako, da si vzamete nekaj trenutkov zase, med drugim pa razmislite tudi, kaj je tisto, kar potrebujete od bližnjih.

Lev: četrtek, 11. avgust

Avgust bo za vas že tako dober mesec, ta dan pa vam bo namenil še več izjemnih priložnosti. Bodite pozorni nanje in izkoristite tiste, za katere vam intuicija sporoča, da so pravi za vas.

Devica: četrtek, 4. avgust

V pričetku meseca se vam obetajo izboljšave v komunikaciji. Lahko boste govorili in razmišljali bolj jasno, lažje boste tudi razumeli druge, kar bo bistveno izboljšalo vaše odnose tako na osebnem, kakor tudi službenem področju.

Tehtnica: četrtek, 25. avgust

Proti koncu meseca boste imeli občutek, da nenadoma vsi govorijo vaš jezik. V resnici pa boste sami veliko bolj odprti za jasno komunikacijo, kar bo hitro prineslo pozitivne rezultate v vaših odnosih.

Škorpijon: petek, 5. avgust

V pričetku meseca boste polni motivacije za uresničevanje svojih sanj. V tem času boste bolj optimistični in samozavestni, kar je odlična priložnost, da se lotite vsega, česar si v sebi resnično želite.

Strelec: četrtek, 11. avgust

Obeta se vam jasna komunikacija. Drugim boste lažje prisluhnili, zaradi jasnega izražanja pa boste tudi sami bolj slišani. Ne pozabite pa tudi sami prisluhniti sebi ter slediti svojim željam in potrebam.

Kozorog: četrtek, 25. avgust

Čakajo vas pozitivne spremembe na področju kariere in financ. To je super priložnost, da razmislite, kaj si zares želite početi in da se neustrašno lotite uresničevanja ciljev. Zavzemite si zase in si omogočite življenje, kakršnega si zaslužite.

Ste že prisluhnili novi epizodi Aktivni podkasta? >

Vodnar: četrtek, 11. avgust

Čas je za samorefleksijo. Pomislite na svoje cilje in razmislite, kako jih lahko uresničite ter ali je morda potrebno katerega spremeniti. Spustite vse, česar več ne potrebujete in se osvobodite vseh ovir, ki otežujejo vašo pot do sreče.

Ribi: sreda, 24. avgust

Na ta dan boste lahko na ustvarjalne načine izražali tisto, kar čuti vaša duša. V tem času boste še bolj razumevajoči tako do drugih, kakor tudi do sebe, zaradi česar si boste lažje omogočali tisto, kar potrebujete.