TO bo najboljši dan v tednu za vaše nebesno znamenje

TO bo najboljši dan v tednu za vaše nebesno znamenje (foto: Profimedia) Profimedia
8. 8. 2022

Preverite, na kateri dan v tednu vam bodo zvezde še posebej naklonjene.

Oven: četrtek, 11. avgust

Četrtek je odlična priložnost, da stopite v stik s sabo. Na ta dan boste svoje občutke lažje razumeli ter jih tudi delili z drugimi. Obenem pa je to tudi priložnost, da se vprašate kakšno življenje si resnično želite in kako ga lahko ustvarite. Sledite svojim občutkom.

Bik: sobota, 13. avgust

V vas se bo vžgala velika želja po ustvarjanju sprememb. Ste na pragu nečesa velikega in to je idealen čas, da preoblikujete svoje življenje. Razmislite, kaj si resnično želite in ne bojte se neznanega; morda vam prinaša prav tisto, o čemer ste sanjali.

Dvojčka: četrtek, 11. avgust

Obetajo se vam izboljšave na področju komunikacije. Na vseh področjih vašega življenja se boste lažje izražali, kot po maslu pa vam bodo tekli tudi govori, predstavitve in razgovori. Dovolite, da s pomočjo besed ustvarite prihodnost, po kateri hrepenite.

Rak: torek, 9. avgust

V torek bo vladala posebna energija, ki vam omogoča premike tako na ljubezenskem področju, kakor tudi na področju financ. Vzemite si čas in se prepričajte, če se na teh področjih premikate v želeno smer ali bi bilo dobro, da kaj spremenite.

Lev: ponedeljek, 8. avgust

Takoj v začetku tedna je idealen čas, da začnete kreirati svojo sanjsko življenje. Bodite pozorni za nenadne priložnosti, ki se pojavijo v pričetku tedna - lahko so darilo iz vesolja. Verjemite, da si zaslužite samo najboljše in to se bo tudi zgodilo.

Devica: četrtek, 11. avgust

Čas je, da namenite nekaj energije svojemu zdravju. Razmislite, kako lahko v prihodnje bolje poskrbite za boljše fizično in duševno zdravje. S tem, ko sprejemate zdrave odločitve, se počutite bolje in lažje zaživite polno življenje, karkšnega si zaslužite.

Tehtnica: nedelja, 14. avgust

Vikend se bo vrtel predvsem okoli vašega družabnega življenja. Pogumno sprejmite priložnosti za druženje ter se s prijatelji lotite različnih tem. Ravno to  vas lahko pripelje do cele vrste novih priložnosti za življenje, kakršnega si želite.

Škorpijon: četrtek, 11. avgust

Četrtek bo za vas v znamenju družinskega življenja. Čeprav vam veliko pomeni vaša samostojnost in neodvisnost, boste v tem času z veseljem razmišljali o življenju v skupnosti. Imeli boste posluh za potrebe bližnjih, obenem pa boste našli način, kako ob tem ne zapostaviti sebe.

Strelec: petek, 12. avgust

Petek je dan, ko poskrbite zase. Telesu zagotovite hrano in počitek, obenem pa razmislite, ali ste v zadnjem času prejemali zdrave odločitve. Ne pozabite; zdravje ni samo hrana in gibanje, temveč so tudi vaše misli ter ljudje, s katerimi ste obdani.

Kozorog: torek, 9. avgust

Veliko vam pomeni karierni uspeh in številka na vašem bančnem računu, a na ta dan boste spoznali, kaj je tisto, kar v življenju zares šteje. Ugotovili boste, da imate v resnici vse, kar potrebujete za srečno življenje, kar vas bo napolnilo s hvaležnostjo.

Vodnar: četrtek, 11. avgust

Čas je za samorefleksijo. Razmislite, katere pomembne transformacije so se v zadnjih mesecih zgodile in v katerih primerih ste sledili sebi. Dovolite si spremeniti svoje načrte, v kolikor je to potrebno, da še bolj zaživite skladno s seboj.

Ribi: ponedeljek, 8. avgust

Ponedeljek vam prinaša priložnosti, da naredite korak proti svojim sanjam ter ustvarite vse, kar ste si kadarkoli želeli. Vaša energija se bo precej vrtela okoli doma, kar lahko privede do selitve ali drugih sprememb, povezanih s tem kje ali s kom živite.